reklama
Niebajko, Anika
Ja chcialam sprobowac z serem, bo podobno wtedy jest najlepsze dzialanie. Jutro zmiejsze dawke i zobaczymy. Jak dalej bedzie "cofka" to odpuszcze;-) i sprobuje Z lyzki;-)
Moje cykle stymulowane tyle wynosza:-( masakra. Jak nie stymulowalam to mialam ok 50 dniowe, wiec i tak jest progres
Niebajko
A o co chodzi z tym badaniem progesteronu. Czy przy in vitro tak jest? A te mrozaczki? To jak to? Masz jednego zarodka w sobie, i mrozaczki? Przepraszam za te glupie pytania, ale w ogole nie wiem a co chodzi?
Anika
A ten puregon to odpowiednik clo czy ovitrelle/pregnyl?
A w gorach bylo cudownie;-) troche mnie slonko spieklo , wiec dawka wit D Byla duza;-)
Ja chcialam sprobowac z serem, bo podobno wtedy jest najlepsze dzialanie. Jutro zmiejsze dawke i zobaczymy. Jak dalej bedzie "cofka" to odpuszcze;-) i sprobuje Z lyzki;-)
Moje cykle stymulowane tyle wynosza:-( masakra. Jak nie stymulowalam to mialam ok 50 dniowe, wiec i tak jest progres
Niebajko
A o co chodzi z tym badaniem progesteronu. Czy przy in vitro tak jest? A te mrozaczki? To jak to? Masz jednego zarodka w sobie, i mrozaczki? Przepraszam za te glupie pytania, ale w ogole nie wiem a co chodzi?
Anika
A ten puregon to odpowiednik clo czy ovitrelle/pregnyl?
A w gorach bylo cudownie;-) troche mnie slonko spieklo , wiec dawka wit D Byla duza;-)
anika11
Fanka BB :)
Lumia, puregon to odpowiednik gonalu. Lek stymulujący. ma działanie podobne do clo, ale nie niszczy endometrium, no i jest znacznie droższy - bez refundacji 699 za fiolkę wystarczającą (przynajmniej u mnie) na jedną stymulację :/ droga zabawa:/ ale ja dobrze na niego reaguję - ostatnio miałam trzy pęccherzyki.
gór zazdroszczę pozytywnie my mamy zamiar się wybrać na Boże Ciało
gór zazdroszczę pozytywnie my mamy zamiar się wybrać na Boże Ciało
niebajka
Lumia i przy tak dlugich cyklach masz normalnie owu? Jesli tak to szok! Ja potrafilam miec cykle ponad 60 dni.. ale o owu nie bylo mowy.
Menopur to odpowiednik puregonu/gonalu. Dlatego sie zdziwilam
Progesteron jest wazny, szykuje organizm do ciazy. Wzrasta po owu i towarzyszy nam w ciazy. Dlatego bola piersi, mamy podwyzszona temp. Jesli jajeczko nie zostanie zaplodnione to prog spada i dostajemy @. To tak naprosciej..
Duphadton i luteina, ktora po iui tez dostajecie to progesteron.
W in vitro zapladniaja kilka komorek. Jeden zarodeczek mi podali, a reszta miala jeszcze rosnac pod szkielkiem przez 2 dni i jesli by dotrwaly to je zamrazaja. W razie jezeli w tym podejsciu nie bede w ciazy, to w nastepnym cyklu omija mnie cala stymulacja i podaja mrozaczka; )
Menopur to odpowiednik puregonu/gonalu. Dlatego sie zdziwilam
Progesteron jest wazny, szykuje organizm do ciazy. Wzrasta po owu i towarzyszy nam w ciazy. Dlatego bola piersi, mamy podwyzszona temp. Jesli jajeczko nie zostanie zaplodnione to prog spada i dostajemy @. To tak naprosciej..
Duphadton i luteina, ktora po iui tez dostajecie to progesteron.
W in vitro zapladniaja kilka komorek. Jeden zarodeczek mi podali, a reszta miala jeszcze rosnac pod szkielkiem przez 2 dni i jesli by dotrwaly to je zamrazaja. W razie jezeli w tym podejsciu nie bede w ciazy, to w nastepnym cyklu omija mnie cala stymulacja i podaja mrozaczka; )
G
gość_forum
Gość
anika dziękuję czuję się w sumie świetnie byłam w środę na badaniach prenatalnych,strasznie się bałam ale na szczeście wszystko wyszło ok,moje szkraby jak na ten tydzień są zdrowe,bez żadnych wad wrodzonych i zespołu downa ryczałam ze szczęscia! Mam jeszcze jedno takie badanie w 20 tygodniu Zaczyna mi się troszke ciężko oddychać bo maluszki rosną Po za tym lekarz już w 10 tyg powiedział mi że jeden to chłopak taki ma super sprzęt drugi był odwrócony więc nie było widać,ale myśle że to dziewuszka
kredka82
A Kredka ja wlasnie pisze z kom, ale nie mam aplikacji i jest ciezko;-)a jak zalaczyc ta aplikacje i czy zeby ja miec trzeba miec staly dostep do interntu, czy moze byc przez wifi?
Lumia witaj
Wejdz na google play i wyszukaj "Forum BabyBoom.pl" i ja zainstaluj i tyle :-) jest baedzo prosta w obsludze. No i na wifi jak najbardziej:-)
reklama
Podziel się: