reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny mam pytanie czy jak po dupku dostalyscie @ to chodzilyscie czesto sikac? Bo ja w nocy wstawalam kilka razy i caly dzien chodze. Czyzby az tak zatrzymal wode w organizmie?

helllol, ja właśnie wróciłam od gina. :) Musiałam wykupić M suplementy na poprawę nasienia- ferttilmen plus,ale cholerstwo drogie, 170zł za opakowanie :O. W tym cyklu nie biorę hormonów, dostałam jakiś nowy zastrzyk na 9 dzień cyklu..
Dołączam się do listy kwietniówek!

Kwiecień:

Niebajka:
@,13.04 - progesteron, 17.04 - pozytywna beta.

Anika: @, 17.04 - usg przed iui.

Kredka: @ 12.04, 23.04 wizyta przed iui w 12dc, mysle ze iui bedzie 25.04.

Inis: 16.04. - wizyta, pregnyl; 18.04. - iui.

Diore: 10.04- @; 13.04-wizyta , 17.04- zastrzyk Menopur , 20.04- usg przed drugim IUI

Ostatnia edycja:
Kredka ja tez chodziłam często do toalety po dupku, pewnie to od organizmu zależy.
Dziewczyny dopiszcie mnie tez do listy kwietniowych iui. Moze i mi tez uda się w tym miesiącu ją zrobić. ...oczywiście jak @ przyjdzie w ciągu 3 dni.

Kredko ja nie pomoge w sprawie dupka. Aktualnie biore go pierwszy raz. Ja caly czas sikam co chwila, ale bardzo duzo tez pije..
Bylam u lekarza ,w zwiazku z moim przeziebieniem wirusowym. Dostalam zwolnienie i mam lezec do konca tygodnia.

Czekam teraz na maila od doktorka, wyslalam mu moj wynik progesteronu. Nie jest zbytnio zachwycajacy i martwie sie.. ma mi tez powiedziec czy sa mrozaczki. Ehh..

A u mnie się pozmieniało (byłam przed chwilą na wizycie) więc i dzisiejszy wpis muszę zmienić:

Kwiecień:

Niebajka:
@,13.04 - progesteron, 17.04 - pozytywna beta.

Anika: @, 17.04 - usg przed iui.

Kredka: @ 12.04, 23.04 wizyta przed iui w 12dc, mysle ze iui bedzie 25.04.

Inis: 14.04. - wizyta, pregnyl; 15.04. - iui.

Diore: 10.04- @; 13.04-wizyta , 17.04- zastrzyk Menopur , 20.04- usg przed drugim IUI

Okazało się, że pęcherzyk jest już na tyle duży, że robimy iui w tę środę! Strasznie szybko bo to będzie 9 dc, jeszcze nigdy tak nie miałam. Ale co tam, byle z głowy :)

Marzen kazda sie sama dopisuje wiec skopiuj ostatni i dopisz sie koniecznie!!!
Inis :eek::eek::eek: szok w 9 dniu ! Ale wczesnie:-) zaufaj lekarzowi pewno wie co robi:-*

Ostatnia edycja:
Diore no faktycznie cena powalajaca jak na witaminki!

Ja dzisiaj sie umowilam na usg na 23-go. Jak ten czas szybko leci... ale jakos inne mam juz nastawienie juz chyba bez paniki tym razem ( przynajmniej na razie hehe) ale to prawda ze jak juz czlowiek wie czego sie spodziewac to jakos innaczej. A i zapomnialam dodac ze znowu inseminacja wypadnie mi pewno w sobote i znowu moj doktorek nie ma dyzuru:(

reklama
Do góry