reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik zrob sikacza prosze;)
Nie no na bete nie przylece to juz wogole sie nie kalkuluje.
Zreszta piersi mnie juz bola bardzo i czuje ze @ idzie. Wczoraj mialam napad na jedzenie wiec wszystko ok;-D poza tym gdybym dalej brala dupka i odstawila w przyszlym tyg to by mi owu w weekend majowy wypadla wiec bym nie przyleciala

reklama
Zuzik
A ktory masz dzis dzien cyklu?;-) bete robilas?

Kredka
Uwazam, ze dobra decyzje podjelas;-)

A ja sobie leze w lozeczku, z okna widok gor, slonko swieci na mnie;-) blogo;-). I wlasnie czekam na kawke, ktora na bp poszedl kupic moj M;-) Chwilo trwaj;-)
Slonecznej soboty KOCHANE.

Lumia ja owsianke na mleku na śniadanie wcinam:D i ogolem dieta bialkowa, bo przy ivf polecana, wiec mam nadzieje ze wchlania się dobrze, bo paznokcie i wlosy rosna mi jak szalone! Hybryde mam tydzień na paznokciach i moj odrost jest tragiczny.. :/ Moze nie smierdzi, ale po polknieciu jest taki rybi aromat! Fu! Ja tam jestem przewrazliwiona;) ciekawe czy w ciąży bede miala jeszcze gorzej xD

Aniko:))))))) wielkie, wielkie kciuki za cala stymulacje!

Diore, fajnie ze sie nie poddalas i podchodzisz do kolejnej iui:)

Bedziecie sie nawzajem wspierac dziewczyny:)

A pamietam jak na watku nie bylo juz prawie wcale iui staraczek:)

Niebajka uwazaj z ta dieta bialkowa prosze bo nadmiar bialka jest bardzo niezdrowy.

A nie ma tego oleju w jakis kapsulkach? Zeby nie pic tylko polykac? Bo u nas sa tabletki dla kobiet w ciazy z omega itd. Takie wszystko w komplecie podobno bardzo dobre i u was chyba tez znajdziecie je.

Załączniki

• 1428740078664.jpg
    1428740078664.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 39
  • 1428740288639.jpg
    1428740288639.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 41
Kredko uwazam jak najbardziej:) wszystko z rozsądkiem !

Z tym olejem lnianym patent polega na tym, ze taki do picia jest najmniej przetworzony. Ma okolo 3 miesiecy waznosci, i przechowujemy go w lodowce. Pomaga w zagniezdzeniu zarodka:) a ten w kapsulkach, to juz nie to...:/

Ale dodatkowo lykam omega 3 w kapsulkach;)

Kredka, pij olej :) walorow smakowych nie ma, ale ile walorów zdrowotnych:) dwie łyżki rano i po sprawie:)

Niebajko, własnie mi o nim przypomniałas:) w poniedziałek kupię małą butelkę (ten w lodówce już mi się przeterminowal ;/) i będę sie łączyć w "bólach" :)

ja piekę ciastka owsiane - zapraszam ;)

reklama
Do góry