reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredka, 12dzien po owu, to jeszcze test moze wyjsc!!

moja gin mowi, zeby brac duphaston do bety w 12-13 dniu po lub do testu w 14dniu po. masz czas ;)

od wyniku uzaleznione jest dalsze przyjmowanie lub odstawienie leku.

Ja dupka nigdy wcześniej nie bralam. Zawsze luteine dostawalam.

Aniko mam nadzieje ze priva wczoraj dostalas bezawaryjnie i ze odprezylas sie troche w pracy:*
Mi dzisiaj olej lniany ewidentnie nie wszedl (zapomnualam łyknac na czczo i zrobilam to pod wieczór ) i caaly czas mi po nim niedobrze:/ bleh:/

Kredka, to tym bardziej bym brala. Czasami pozytywny test dziewczynom wychodzi dopiero dobrych pare dni po@. Albo zrob bete, to bedziesz muec jasna syt.
A ja mam przyklad na swojej skorze i nigdy juz nie zawierze testom...!

Niebajka
Zazywasz tak bez niczego?;-) a co suplementujesz omega3?
Ja tez wlasnie zakupilam teraz i zamierzam brac ale w postaci pasty- wg dr budwig;-) mam nadzieje, ze zdziala cuda:-)

Ostatnia edycja:
Kredko bierz jeszcze dupka!! Jeszcze jest wczesnie na odstawienie

Lumia slyszalam, ze najlepiej olej pic na czczo wiec mieszam 2lyzki z jakims napojem, wypijam, a pozniej jeszcze popijam;p Dla mnie ten rybi posmak oleju jest wybitnie zwrototworczy:p jestem bardzo wrazliwa na smaki/zapachy, niestety:/
Omege 3 tez lykam:) witamine D. Spozywam orzechy brazylijskie, nerkowce, rozne suszone owoce (morele, zurawinke)

A! Oleju nie mieszam z twarozkiem, bo czytalam ze to odchudzajace, czy coś :| to o to chodzi z dr Budwig? a chcialam w sumie przytyć, wiec tak wyszlo:)

Ostatnia edycja:
mi lekarz kazał od razu odstawić duphaston,kredka a jeżeli jesteś taka 100% że nie jesteś to go odstaw bo blokuje @ ale bez bety pewnosci nie masz :(

reklama
Wiec napisalam rano do lekarza i napisal ze jak dalej 1 kreska to sie nie udalo i kazal odstawic dupka.

Wiem ze Wy myslicie troche innaczej ale tak analizujac to wszystko to w 13 dpo beta powinna byc powyzej 10 a test jezeli ma czulosc 10 to by wykazal ze cos jest. Wiem ze cuda sie zdarzaja ale tak na chlopski rozum to nie w moim przypadku.

Do góry