reklama
Anika
Bukowina tatrzanska;-)
Pogoda przepiekna, laduje akumulatory na iui;-)
Kredka
Ja od poniedzialku zaczynam jesc go w postaci pasty serowej. Mozna na slodko, slono ostro...przeczytaj sobie o pascie w diecie dr budwig;-)
Olej juz zakupiony. Zwroc uwage, przy kupnoe, jak go przechowuja. Powinni w lodowce i bez dostepu swiatla!
Moge Ci w pon zdac relacje jak to smakuje;-)
Ja bede robic w proporcjach 1,25g sera+6-8lyzek oleju+jogurt/kefir.
Ja jeszcze mam inne chorobska i licze, ze mi to pomoze;-)
Bukowina tatrzanska;-)
Pogoda przepiekna, laduje akumulatory na iui;-)
Kredka
Ja od poniedzialku zaczynam jesc go w postaci pasty serowej. Mozna na slodko, slono ostro...przeczytaj sobie o pascie w diecie dr budwig;-)
Olej juz zakupiony. Zwroc uwage, przy kupnoe, jak go przechowuja. Powinni w lodowce i bez dostepu swiatla!
Moge Ci w pon zdac relacje jak to smakuje;-)
Ja bede robic w proporcjach 1,25g sera+6-8lyzek oleju+jogurt/kefir.
Ja jeszcze mam inne chorobska i licze, ze mi to pomoze;-)
niebajka
Fanka BB :)
Lumia Bukowina cudowniee)) odpoczywaj i lap witaminke D!
6-8 łyżek to duzo bardzo:| u mnie 2 z rana i na tym koniec, czasem trochę do salatki z oliwa z oliwek domieszam daj znac czy zjadliwe to to
Kredka czemu nierealne? Przywoza w styropianowych pudelkach
Ale jestem gruba! Zjadlam przepyszne lody, wielkiego burgera, trochę salatki i zrobilam milion krokow po parku i rynku mam nadzieje, ze kropek dobrze zniosl dzisiejsze spacerki.
Aniko kocham ciastka owsiane! Musze upiec jutro zmolestuje tate mojego N, żeby uzyczyl sloik miodu i bede działać!
6-8 łyżek to duzo bardzo:| u mnie 2 z rana i na tym koniec, czasem trochę do salatki z oliwa z oliwek domieszam daj znac czy zjadliwe to to
Kredka czemu nierealne? Przywoza w styropianowych pudelkach
Ale jestem gruba! Zjadlam przepyszne lody, wielkiego burgera, trochę salatki i zrobilam milion krokow po parku i rynku mam nadzieje, ze kropek dobrze zniosl dzisiejsze spacerki.
Aniko kocham ciastka owsiane! Musze upiec jutro zmolestuje tate mojego N, żeby uzyczyl sloik miodu i bede działać!
niebajka
Fanka BB :)
Kredko czasami na wystawach w aptece maja puste butelki, a na zapleczu trzymaja z lekami w lodowkach, może sproboj zapytac a jesli nie, to zostaja Ci faktycznie kapsulki z omega i rybki do jedzenia mniam!
W poniedzialek jade zbadac poziom progesteronu^^ minie juz tydzień od zakropkowania
W poniedzialek jade zbadac poziom progesteronu^^ minie juz tydzień od zakropkowania
reklama
G
gość_forum
Gość
witam i pozdrawiam z pięknie słonecznego Niechorza Łapiemy wit D i wdychamy jod!
Podziel się: