reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Anika

Bukowina tatrzanska;-)
Pogoda przepiekna, laduje akumulatory na iui;-)

Kredka
Ja od poniedzialku zaczynam jesc go w postaci pasty serowej. Mozna na slodko, slono ostro...przeczytaj sobie o pascie w diecie dr budwig;-)
Olej juz zakupiony. Zwroc uwage, przy kupnoe, jak go przechowuja. Powinni w lodowce i bez dostepu swiatla!
Moge Ci w pon zdac relacje jak to smakuje;-)
Ja bede robic w proporcjach 1,25g sera+6-8lyzek oleju+jogurt/kefir.
Ja jeszcze mam inne chorobska i licze, ze mi to pomoze;-)

Lumia dzieki:-* ale jak to ma byc w sklepie w lodowce to juz Wam mowie ze nierealne u mnie:-( kupie jakies naturalne tabletki z omega 3 i tak przygoda z olejem sie skonczy

Lumia Bukowina cudowniee:))) odpoczywaj i lap witaminke D!

6-8 łyżek to duzo bardzo:| u mnie 2 z rana i na tym koniec, czasem trochę do salatki z oliwa z oliwek domieszam:) daj znac czy zjadliwe to to:D

Kredka czemu nierealne? Przywoza w styropianowych pudelkach:)

Ale jestem gruba! Zjadlam przepyszne lody, wielkiego burgera, trochę salatki i zrobilam milion krokow po parku i rynku:) mam nadzieje, ze kropek dobrze zniosl dzisiejsze spacerki.

Aniko kocham ciastka owsiane! Musze upiec:) jutro zmolestuje tate mojego N, żeby uzyczyl sloik miodu i bede działać!

Niebajka tytaj nie ma czegos takiego w lodowkach... pojde jeszcze do takiego zdrowotnego sklepu tam maja naturalne produkty to zobacze ale watpie. I tak j7z na sama mysl mi niedobrze wiec chyba bede tabletki lykac z tym omega :D

Kredko czasami na wystawach w aptece maja puste butelki, a na zapleczu trzymaja z lekami w lodowkach, może sproboj zapytac:) a jesli nie, to zostaja Ci faktycznie kapsulki z omega i rybki do jedzenia:) mniam!
W poniedzialek jade zbadac poziom progesteronu^^ minie juz tydzień od zakropkowania:)

reklama
Do góry