reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny, no to startuję i ja z moją ostatnia inseminacją. Dzisiaj dostałam @, na niedzielę jestem umówiona na usg, puregon juz w lodówce, więc mam nadzieje, że w niedzielę ruszam ze stymulacją:) prolaktyna w normie, jajniki wyciszone antykami - czas działać!

reklama
Kredka nic się nie przejmuj trzeba próbować dalej :). Dobrze,że napisałaś do lekarza, przynajmniej masz pewność co robić. Ja jednak podchodzę do iui w tym miesiącu,w poniedziałek mam wizytę i będę wiedziała czy stymulujemy czy natura. Do trzech razy sztuka i te 3 razy zrobimy cykl za cyklem.
Anika życzę powodzenia! :)

Diore :-* trzymam kciuki&&&
No ja jak tylko @ przyjdzie dolaczam do Was;)

A czy ktorejs po dupku sie rozregulowal okres albo owu? Bo jestem ciekawa czy ma to az tak duzy wplyw

Dziewczynki
Ja tak na chwile, bo wlasnie sie pakuje i jedziemy w gory:-)

Niebajka
Olej lniany smierdzi ci ryba:p;-)??
Ja bede mieszac z twarogiem, nie dlatego zeby schudnac, ale podobno bialko z olejem jest najlepiej przyswajalne;-) wiec ja tak zdrowotnie;-)

Anika
To startujemy!!!!
Dziewczyny kwiecien bedzie nasz!;-)

Do uslyszenia w niedziele Lub pon;-)

A i jeszcze Kredka
U mnie pozytywny test wyszedl dopiero tydzien po@. Nie chce juz rozstrzasac tematu, ale to, ze dwa wczesniejsze wyszly negatywne W jakims stopniu mialo wplyw na poronienie.....duzo by pisac
Dlatego pod tym wzgledem jestem kategoryczna zwolenniczka;-) zeby odstawic dopiero jak sie wie na 100% (beta). Zaszkodzic, nie zaszkodzi, a moze tylko pomoc;-)

Lumia bede w poniedzialek szukac gdzie jeszcze moga mi to zrobic dla swietego spokoju zebym sobie nie plula w twarz. Kurde teraz zaluje bo moglam rano jeszcze cos pokombinowac ale watpie zebym gdziekolwiek znalazla kogos kto mi w 1 dzien zrobi

reklama
diore, anika trzymam &&&&&. Niech się Wam uda:-)
Kredka, to może przyleć do nas;-) U nas zrobią Ci wszystko w jeden dzień i będziesz pewna na 100%, a może z biletem taniej Cię wyjdzie niż tam gdzie jesteś?;-) Ja brałabym dupka do bety.

A tak na marginesie, odstawiłam dupka 4 dni temu a @ nie przyłazi... Może coś, tego, tam? He, he...naiwna...;-) pacnijcie mnie i sprowadźcie na ziemię...

Do góry