reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wiecie co dziewczyny ja bardziej boję się okresu od wyniku pozytywnego do 12 tygodnia ciąży, bo wiem jaka to jest radość zobaczyć dwie krechy i jaka bezsilność gdy dowiesz się, że ciąża obumarła... Przeszłam przez to i niewiem jak następnym razem wytrzymam ten okres. drugi raz bym chyba tego nie wytrzymała

reklama
Dziewczyny, która z Was teraz słuchała wiadomości w RMF maxxx??? O tym, że kobieta pijaczka urodziła dziecko, które miało prawie 2 promile alkoholu we krwii!!!!!!:szok::szok: Nie no dla mnie to masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja slyszalam...... w szoku bylam, i takie dziw** maja dzieci... kurde az mnie zalewa...

No nie ma sprawqiedliwości na świecie...
Sony- jak się czujesz?????
GizaS- ????? Mam nadzieję, że wyszłaś z dołka, dawno tu nie zglądałaś...
Agusia- wiem stara się nie rozjechać ludziów :-)

Jestem, jestem i cały czas was czytam ale strania na razie zawieszone. Zbieramy kasę na in vitro. Szkoda że u nas w Polsce nie ma 3 bezpłatnych prób:-( i chyba nigdy nie będzie... Co do samopoczucia to mam dobre-zapisałam się na angielski i aerobik. Co ma być to będzie. Do IUI na pewno już nie podejdę-dwie nieudane próby wystarczą, ale wierzę że się i tak uda:-)

Sony i rurka gratuluję, a pozostałym dziewczynom życzę powodzenia.
Fajnie jest czytać dobre wiadomości na forum, troszkę zazdroszczę koleżankom ale skoro im się udał to nam też sie uda-to tylko kwestia czasu:-)

i tez jest ciezko , najpierw poszlismy i mieli 50% zaplacic ale ze ejstesmy z mezem mlodzi to ubezpieczenie nic nie pokryje nam :/

Sylha nam wystarczy jeden cykl, bo będziemy na jakimś krótkim protokole.Nie wiem co to jest ale muszę poczytać.
Jak widać południowi sąsiedzi Polski są bardziej pozytywnie nastawieni do takich spraw.
Za badania genetyczne też dziś nic nie płaciliśmy.

Dziewczyny u mnie jeszcze nic nie wiadomo. Czytałam, że jak za niski poziom beta to może być ciążą pozamaciczna, albo puste jajo itp. Szkoda, że nie mogę się jeszcze cieszyć, tylko znów coś nie tak. Moje samopoczucie jest takie, że strasznie jestem drażliwa. Boli od czasu do czasu mnie podbrzusze. Czasami są silne, a czasami jak na okres.

Dziewczyny a słyszałyście o finansowaniu invitro w PL???hahahaha przyszły rząd to oczywiście obiecuje przed wyborami- tego to może się na starość doczekamy!!!!!
GizaS- fajnie,że jesteś :-). My z M w przyszłym tygodniu do Niemiec jedziemy i po powrocie chcę się zapisać na danceaerobic :-)
Lindi- napisz potem jak to przebiega z tymi protokołami- znowu okazja żeby się nauczyć czegoś nowego

reklama
Witam dziewczyny no proszę od jakiegoś czasu nie było mnie na forum a tu już dwie dobre wiadomości,cieszę się z tego bardzo bo zostałyście naszymi promyczkami które dały nam jakąś nadzieje i dodały siły do walki o potomstwo :-)
Ta dziewczyna która urodziła dziecko z promilami alkoholu we krwi to było to u mnie w Sosnowcu,moja koleżanka leży akurat na oddziale patologi w szpitalu nr.1 i tam ta dziewczyna się zgłosiła nawalona w trzy dup....... Masakra to dzieciątko przewieźli na Klimontów.
No a ja jak napisała Sylha rozjeżdżam ludziów he he,kochana już mam trzy godziny jazd za sobą i zapał do jazdy także jest dobrze jak na trzecią godzinę jazdy to instruktor powiedział mi że dobrze mi idzie także trzymajcie kciukasy za mnie kochane:-)
Pozdrawiam was gorąco

Do góry