Błonka przykro mi, może jeszcze nie dostaniesz @ i coś urośnie. Ja mam cały czas bóle na okres, więc też czekam. Ostatnio @ miałam 25.08.2011 r. Zazwyczaj cykle 31 dniowe przy owulacji po 17 dc. W tym cyklu owulacja była w 13-14 dc.
reklama
Witam po dluzszej przerwie!! Widze ze jest nas duzo duzooo wiecej na forum, to fajnie bo bedzie nam razniej
Z tego co zauwazylam, nie wiem czy wszystko wylapalam to naszej nowej kolezance rurce trzeba pogratulowac
i sony tak po cichutku chyba tez
Ciesze sie bardzo i przykro mi z powodu wszystkich ktorym sie jednak nie poszczescilo, ale glowy do gory i probujemy dalej. Ja narazie zastoj we wszystkim, w ten wtorek nareszcie nadszedl czas mojej laparoskopii ktorej bardzo sie boje, mam nadzieje ze bedziecie 3mac kciuki zeby nie bolalo;-) Odezwe sie jak juz bede po, chcialabym szybko dojsc do siebie zeby zaczac dzialac eh.. pozdrawiam Was wszystkie i zycze powodzenia!!
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
sylha
mama bliźniakowa
Dziewczyny, bo ja to znowu zielona jestem co to jest ISCI??????
Ala trzymam kciuki za wtorek&&&&&&&&
Ala trzymam kciuki za wtorek&&&&&&&&
sylha
mama bliźniakowa
Sprostowanie icsi
Lindi77
Fanka BB :)
ICSI (ang. Intracytoplasmic sperm injection) – rodzaj procedury zapłodnienia in vitro, polegający na wprowadzeniu plemnika do cytoplazmy komórki jajowej[1]. Wskazaniem do zastosowania tej techniki są zwykle nieprawidłowe wyniki badania nasienia, nie dające pewności zapłodnienia nawet w warunkach in vitro. Stosuje się ją również wtedy, gdy wykonywane w przeszłości próby zapłodnienia pozaustrojowego kończyły się niepowodzeniem.
Atyde85
Rurka moje wielkie gratulacje, życzę wszystkiego najlepszego na nowym etapie życia :-)
Ala trzymam kciuki za Twoją laparo. Wszystko będzie dobrze.
Sylha ja też nie wiem co to jest icsi, więc nie jesteś sama.
Ala trzymam kciuki za Twoją laparo. Wszystko będzie dobrze.
Sylha ja też nie wiem co to jest icsi, więc nie jesteś sama.
Atyde85
Sylha ja mam tak samo z praca jak Ty. Też chciałabym ją zmienić ale boję się, że wtedy zajdę w ciążę i nie wykorzystam tych świadczeń, które mi przysługują. A pracuję 5 lat w tej firmie i szkoda mi szukać czegos nowego. Przepracować tam rok,żeby mieć umowę na czas określony, żeby mieć świadczenia. I dlatego też siedzę w miejscu za którym nie przepadam i męczę się ze śmierdzącymi klientami.
Lotinda
Hej dziewczyny ja dziś miałam piąta IUI i chyba ostatnią jak się nie uda to tylko in vitro. Trzy pęcherzyki tym razem (stymulacja puregonem 100), 22mln plemników baaaardzo ruchliwych
staram się być dobrej myśli. Trzymajcie kciuki żeby się udało bo już wysiadam psychicznie
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Lotinda mega &&&&&&
Zrobiłam rano test sikany, czułość 25, są dwie kreski !!!
Zrobiłam rano test sikany, czułość 25, są dwie kreski !!!
Podziel się: