reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anika 200 j, to przy dojrzalych pecherzach?. A jak zweryfikowac, sprawdzic jakosc komorki? Myslam, ze to bardziej amh jest w tym celu.
Ja mialam oznaczany esrtradiol w pierwszych dniach cyklu i szalu nie bylo.
Chyba w tum cyklu oznacze przed owu, dlatego poprosze o szczegolowe informacje;-)
Moze faktycznie jest cos nie tak z moimi pecholami? Hmm

reklama
Estradiol rośnie wraz z dojrzewajaca komórka wiec na poczatku cyklu jest niski;)

Alez tu poruszenie i motywacja dziewczyny ! Az milo tu zagladnac:)))

U mnie estradiol oznaczano dopiero podczas stymulacji, Aniko czy wiesz moze w jakim celu oznacza sie go na poczatku cyklu? Moze chodzic o torbiel z niepeknietego pecherzyka w poprzednim cyklu? Czy ona moze go produkowac?

Amh pokazuje nam rezerwe jajnikowa, czyli czy organizm ma jeszcze wysoka pule komorek czy niska. Wraz z wiekiem Amh spada. Im wyższa wartosc amh tym wieksze prawdopodobienstwo wystepowania pco.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja Wam przy tych wszystkich badaniach nie pomoge za bardzo bo ja robilam wszystkie moje w mojej klinice i tak szczerze to nawet nie wiem co mialam robione. Duzo tych kartek bylo i wyszla tylko chlamydia a reszta ok. Ale jak po 3 razie nie zaciaze to przyjade zeby porobic te wszystkie dziwne badania, droznosc itd. Wiec mam nadzieje ze do tego czasu te bardziej zorientowane stworza tu badaniowa baze wiedzy:-*

Beti no mi tego nie robili moze dlatego ze u nas powodem jest czynnik meski.

Ppza tym test zrobiony i oczywiscie dalej nic:-( wiec tak jak mowilam nic z tego

Beti39 mi pan dr, ktorego zmieniłam (do dzis jestem wsciekla na sama mysl o nim) wrecz nie chcial robić droznosci a szykowal mnie do iui. W klinice gdzie podchodzilam teraz do ivf byl to punkt numer 1. U mnie droznosc przewrocila caly swiat;)

Uwazam ze jest slusznie wykonywana przed iui..

kredka ale u nas też jest czynnik męski!!!!!! tylko 7% żywych i ruchliwych!!! i pierwsze co to wysłali mnie na drożność :-)

Kredka u mnie 4%. Droznosc w tym wypadku jest na rowni z badaniem nasienia:) przeciez czynniki moga byc 2?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry