zuzik85
Fanka BB :)
Dziewczyny, już się uspokoiłam, ale przeczytałam co napisałyście i znowu becze...:-( A więc już wyjaśniam co mi tu nabazgrolili na wyniku. Ja mam inne normy niz u ciebie Beti.
U mnie "kobieta poza okresem ciąży < 5,0 mlU/ml.
Ciężarna, wiek ciąży 1-10 tydzień < 44 - 257 000 mlU/ml"
No to ja ewidentnie mam mniej niż 5,0. A dziś miałam 15 dzień po inseminacji.
I coś Wam jeszcze napiszę, w tamtym roku w lipcu, @ nie przychodziła (wtedy jeszcze staraliśmy się naturalnie) i zrobiłam bete w 37 dniu cyklu. I wynik miałam dokładnie taki sam jak dzisiaj. Czy to zbieg okoliczności, czy ja mam taki poziom tego hormonu zawsze? Wtedy poszłam do mojego gina i on na usg coś zobaczył. Dał mi duphaston, bo powiedział, że może z tego jeszcze coś się rozwinie. Ale po trzech tabletkach zaczęłam krwawić i marzenia się rozwiały...
I dziś identyczny wynik - 2,39 ...
U mnie "kobieta poza okresem ciąży < 5,0 mlU/ml.
Ciężarna, wiek ciąży 1-10 tydzień < 44 - 257 000 mlU/ml"
No to ja ewidentnie mam mniej niż 5,0. A dziś miałam 15 dzień po inseminacji.
I coś Wam jeszcze napiszę, w tamtym roku w lipcu, @ nie przychodziła (wtedy jeszcze staraliśmy się naturalnie) i zrobiłam bete w 37 dniu cyklu. I wynik miałam dokładnie taki sam jak dzisiaj. Czy to zbieg okoliczności, czy ja mam taki poziom tego hormonu zawsze? Wtedy poszłam do mojego gina i on na usg coś zobaczył. Dał mi duphaston, bo powiedział, że może z tego jeszcze coś się rozwinie. Ale po trzech tabletkach zaczęłam krwawić i marzenia się rozwiały...
I dziś identyczny wynik - 2,39 ...