reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ja na usg byłam w 10 i 13 dc. A w dniu IUI usg zrobiono mi już po zabiegu. Dziś mija 14dzien od iui
Jutro lecę na betę,bo dziś @ się nie pojawiła, chociaż brzuch boli jak przed.. jestem tu nowa, dodałam post dziś rano opisujący moje starania,ale nie wiem dlaczego się nie pojawił.

Marzen, Zuzik, Inis i ja!!! ale będzie ciąż z kwietniowych inseminacji!!! nie ma bata!!!

diore, kciuki za jutro!!

Poprawka!!!

przecież u Kredki jeszcze nic nie przesądzone!!!

Czesc Dziewczynki;-)
Melduje sie po swietach;-) ANIKA prosze i mnie dopisac do tej listy staraczek:-)
Ja iui bede miec ok 18-20 kwietnia:-), o ile oczywiscie pecherzyk urosnie;-)

Zuzik
Strasznie mi przykro, aczkolwiek nie chce dawac zludnych nadzei, ale ja bym poszla zrobic bete jeszcze raz, jak nie przylezie. A mialas monitoring plo iui? Wiesz kiedy pechole pekly?

A ja mam do Was pytanie w spawie poziomu esradiolu, gdzies dzis wyczytalam, o dzieczynie, ktora strasznie narzekala na lekarza, ze nie kazal jej badac poziomu estrafiolu, a sie okazalo, ze przy takich wartosciach niskich jakie miala, to miala puste jajo?!?? Czy to moze byc prawda? Kurcze mysle czy nie wykonac takiego badania.....
Czy ktoras z Was orientuje sie w temacie?

Ja planowana @ powinnam mieć 18 kwietnia i wtedy iui byłaby ostatniego . Chyba ze spóźni mi się jak ta @ i wtedy klapa :/ na temat estradiolu się nie wypowiem, nie miałam go badanego .

Dziewczyny, powinno być ok 200j estradiolu na jedną komórkę. nigdy nie miałyscie badanego estradiolu w 2-3dc razem z progesteronem? warto też estradiol zbadać blisko owulacji - wynik powinien wskazywac na dojrzałosc i jakośc komórek

ja pewnie iui będe mieć koło 24 kwietnia

reklama
Do góry