reklama
ja na usg byłam w 10 i 13 dc. A w dniu IUI usg zrobiono mi już po zabiegu. Dziś mija 14dzien od iui
Jutro lecę na betę,bo dziś @ się nie pojawiła, chociaż brzuch boli jak przed.. jestem tu nowa, dodałam post dziś rano opisujący moje starania,ale nie wiem dlaczego się nie pojawił.
Jutro lecę na betę,bo dziś @ się nie pojawiła, chociaż brzuch boli jak przed.. jestem tu nowa, dodałam post dziś rano opisujący moje starania,ale nie wiem dlaczego się nie pojawił.
Czesc Dziewczynki;-)
Melduje sie po swietach;-) ANIKA prosze i mnie dopisac do tej listy staraczek:-)
Ja iui bede miec ok 18-20 kwietnia:-), o ile oczywiscie pecherzyk urosnie;-)
Zuzik
Strasznie mi przykro, aczkolwiek nie chce dawac zludnych nadzei, ale ja bym poszla zrobic bete jeszcze raz, jak nie przylezie. A mialas monitoring plo iui? Wiesz kiedy pechole pekly?
A ja mam do Was pytanie w spawie poziomu esradiolu, gdzies dzis wyczytalam, o dzieczynie, ktora strasznie narzekala na lekarza, ze nie kazal jej badac poziomu estrafiolu, a sie okazalo, ze przy takich wartosciach niskich jakie miala, to miala puste jajo?!?? Czy to moze byc prawda? Kurcze mysle czy nie wykonac takiego badania.....
Czy ktoras z Was orientuje sie w temacie?
Melduje sie po swietach;-) ANIKA prosze i mnie dopisac do tej listy staraczek:-)
Ja iui bede miec ok 18-20 kwietnia:-), o ile oczywiscie pecherzyk urosnie;-)
Zuzik
Strasznie mi przykro, aczkolwiek nie chce dawac zludnych nadzei, ale ja bym poszla zrobic bete jeszcze raz, jak nie przylezie. A mialas monitoring plo iui? Wiesz kiedy pechole pekly?
A ja mam do Was pytanie w spawie poziomu esradiolu, gdzies dzis wyczytalam, o dzieczynie, ktora strasznie narzekala na lekarza, ze nie kazal jej badac poziomu estrafiolu, a sie okazalo, ze przy takich wartosciach niskich jakie miala, to miala puste jajo?!?? Czy to moze byc prawda? Kurcze mysle czy nie wykonac takiego badania.....
Czy ktoras z Was orientuje sie w temacie?
kredka82
Fanka BB :)
Marzen, Zuzik, Inis i ja!!! ale będzie ciąż z kwietniowych inseminacji!!! nie ma bata!!!
diore, kciuki za jutro!!
Poprawka!!!
przecież u Kredki jeszcze nic nie przesądzone!!!
No no ja tam swoje wiem
anika11
Fanka BB :)
Dziewczyny, powinno być ok 200j estradiolu na jedną komórkę. nigdy nie miałyscie badanego estradiolu w 2-3dc razem z progesteronem? warto też estradiol zbadać blisko owulacji - wynik powinien wskazywac na dojrzałosc i jakośc komórek
ja pewnie iui będe mieć koło 24 kwietnia
ja pewnie iui będe mieć koło 24 kwietnia
reklama
Podziel się: