reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ja na usg byłam w 10 i 13 dc. A w dniu IUI usg zrobiono mi już po zabiegu. Dziś mija 14dzien od iui
Jutro lecę na betę,bo dziś @ się nie pojawiła, chociaż brzuch boli jak przed.. jestem tu nowa, dodałam post dziś rano opisujący moje starania,ale nie wiem dlaczego się nie pojawił.

Marzen, Zuzik, Inis i ja!!! ale będzie ciąż z kwietniowych inseminacji!!! nie ma bata!!!

diore, kciuki za jutro!!

Poprawka!!!

przecież u Kredki jeszcze nic nie przesądzone!!!

Czesc Dziewczynki;-)
Melduje sie po swietach;-) ANIKA prosze i mnie dopisac do tej listy staraczek:-)
Ja iui bede miec ok 18-20 kwietnia:-), o ile oczywiscie pecherzyk urosnie;-)

Zuzik
Strasznie mi przykro, aczkolwiek nie chce dawac zludnych nadzei, ale ja bym poszla zrobic bete jeszcze raz, jak nie przylezie. A mialas monitoring plo iui? Wiesz kiedy pechole pekly?

A ja mam do Was pytanie w spawie poziomu esradiolu, gdzies dzis wyczytalam, o dzieczynie, ktora strasznie narzekala na lekarza, ze nie kazal jej badac poziomu estrafiolu, a sie okazalo, ze przy takich wartosciach niskich jakie miala, to miala puste jajo?!?? Czy to moze byc prawda? Kurcze mysle czy nie wykonac takiego badania.....
Czy ktoras z Was orientuje sie w temacie?

Ja planowana @ powinnam mieć 18 kwietnia i wtedy iui byłaby ostatniego . Chyba ze spóźni mi się jak ta @ i wtedy klapa :/ na temat estradiolu się nie wypowiem, nie miałam go badanego .

Dziewczyny, powinno być ok 200j estradiolu na jedną komórkę. nigdy nie miałyscie badanego estradiolu w 2-3dc razem z progesteronem? warto też estradiol zbadać blisko owulacji - wynik powinien wskazywac na dojrzałosc i jakośc komórek

ja pewnie iui będe mieć koło 24 kwietnia

reklama
Do góry