reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny mam kropka!!!!
Najpierw z marszu byl transfer, pozniej wizyta. Do dzis uroslo 5 zarodeczkow:) Najładniejszy podano, dr powiedzial ze "idealny, pierwszej klasy", a ile dotrwalo do mrozenia dowiem sie 13.04. Wtedy tez mam zbadac progesteron.:)
20.04 beta!

U mnie transfer byl baaardzo nieprzyjemny:/ mam przekrzywiona macice w zrostach i z 15 min mi tam grzebali zeby dostac sie na miejsce. Dr sie smial, ze pierwszy transfer tego dnia, a juz sie zmeczyl:p

Oby kurczaczek juz ze mna zostal ♡♡♡♡♡ :)
U mnie dyngusowy snieg, a jak u Was?

Trzymam nieustannie za Was kciuki, uda sie Wam dziewczyny:)

reklama
Niebajka to suuuper! No to chociaz jedna dobra wiadomosc:-* czyli teraz to tylko czekasz czy sie zarodek zakotwiczy tak?

Co do pogody to przesylam wam promyczki bo u mbie wiosna:-D piekne slonce i z 15 stopni:-)

Beti a czulas cos? Cokolwiek? Bo ja nie czuje nic:-( poza tym czuje sie w pelni zrelaksowana i odchamiona:-) caly dzien siedze w ogrodku i sie opalam:-D normalnie tego mi trzeba bylo!!! I ta pogoda idzie do was !! Wiec za 2-3 dni mam nadzieje ze tez sie wam humorki poprawia!

Gos a Ty jutro zaczynasz nowa prace czy jeszcze przed swietami zaczelas? Bo nic nie piszesz!

Kredka nie czułam nic kompletnie i to przez bardzo długi okres. Gdyby nie Beta i badanie USG to do dzisiaj nie wiedziałabym że jestem w ciąży. Jedyny objaw to bolące i wrażliwe piersi.

Kredka to w kwietniu będziemy razem podchodzić do iui :) Mam tylko nadzieje ze na weekend majowy mi nie wypadnie bo wtedy nici:/ a później znowu Boże Ciało i juz się martwię na zapas...

Niebajko Gratulacje! Fajnie, że kropek jest z Tobą. Tak się martwiłaś, a tu kropeczek pierwsza klasa! Teraz niech betka rośnie i kropek lub kropka też:-)

Ale mi te święta zleciały, już jutro beta... pamiętam jak na początku pisałam, że nie wiem czy się doczekam, a tu już kilkanaście godzin dzieli mnie od badania. Mam tylko nadzieję, że zrobią mi to na cito i że jutro będzie wynik ( bo normalnie, jak się nie ma skierowania, to wynik jest na drugi dzień). Nie wiem co czuje, chyba zaczynam się denerwować, a przecież nie powinnam. Co by nie wyszło, muszę przyjąć na "klatę";-)
Kredka wysyłaj nam to słońce tu do nas, bo takiego zimna to ja nie lubię, oj nie...
Beti, co ile powtarzałaś bete? Ile razy tak trzeba? bo wiem, że drugą po 48 godzinach, a następną?

Marzen to super:-) jeszcze chyba inis z nami tez bedzie bo mam nadzieje ze chociaz Zuzik z 2 kreskami w tym miesiacu bedzie!
A i nie stresuj sie weekendem bo zawsze ktos ma dyzur i normalnie wszystko zrobia

Zuzik czekamy na dobre wiadomosci jutro! No nie masz wyjscia kochana i musisz z wysokim beta tu jutro zagladnac bo ktoras z nas musiala zaciazyc a ze my z inis odpadlysmy to w Tobie cala nadzieja:-*

Ostatnia edycja:
reklama
Zuzik trzymam kciuki za jutro :) ja iui robie w poradni i robi mi ją mój lekarz który pracuje w szpitalu obok, także w święta raczej nie ma tam nikogo. Ale postanowiłam ze jeszcze najwyżej dwa razy iui robie w tej poradni a później już do kliniki idę . Teraz place tylko za przygotowanie nasienia ok 150 zł plus leki. Boje się tylko ze znowu będę przestymulowana :/

Do góry