reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ha ha zuzik no widze ze diagnoze strzelilysmy taka sama :-D

Zuzik i mam nadzieje ze Ty bedziesz kolejna nasza motywacja ze sie udaje!:-*

Kredka, a mi się już chce beczeć, bo czuję że nic z tego (przed @ zawsze robiłam się wrażliwsza i z byle powodu się rozczulałam)
Nic nie czuję, sutki mam tylko bolące i co kilka dni czuje taki dyskomfort z lewej strony. To nie jest ani ból, ani kłucie, nie wiem jak to nazwać. Jak poczuję coś takiego to biorę nospę, w sumie wzięłam ze 4 tabletki, no to tak często to się nie zdarzało...
A dziś czas mi się;-) zatrzymał, powyrzucam wszystkie zegarki...

Kredka, to my może jakieś konsultacje będziemy organizować? ;-) Skoro wytypowałyśmy tą samą przyczynę?
Bo ja miałam zamiar zrobić to badanie tzw Test Po Stosunku, ale stwierdziłam, że szkoda mi cyklu i podeszliśmy do IUI. Bo gdyby to było przyczyną i wynik był pozytywny to i tak trzeba robić IUI, albo brać sterydy na ten śluz.

buterrfly, a robiłaś wymazy czy nie masz jakiejś bakterii? Chlamydia, mycoplazma, ureaplazma?

Ostatnia edycja:
butterflyTo przed IUI na pewno każą Ci zrobić. Mi raz wyszła mycoplazma i ureaplazma i musialam brać antybiotyk doustnie i globulki dopochwowo. I oczywiście emek też miał antybiotyk bo oboje partnerów musi się wyleczyć, bo czasami jeden zaraża drugiego.

Butterfly no mi wyszla ureaplasma :eek: bo ta bakteria sie nie objawia w zaden sposob i przez to mamy kilkumiesieczne opoznienie ( bakterie wyleczylismy antybiotykiem i to w sumie bardzo szybko (oboje musicie brac) tylko ze u mnie nikt nie robi na to badania wiec musialam zorganizowac wyjazd do polski zeby sprawdzic czy antybiotyk zadzialal )

Buterfly skoro w ciąży bylas, to moze byc cos z zagniezdzaniem. Ja mam wrogi sluz. Robiłam test postkoitalny i zaden żołnierzyk sie nie ruszał. Ale podobno to nie jest tez 100% pewnosc ze zaden nie dotrze do jajeczka;)

Zuzik zaraz Ci w tylek przyloze:p ja Ci dam beczec!!! Przestan tak mowic bo i tak wiem ze w glebi serca wierzysz ze sie udalo:-*
Ja tez na poczatku bralam nospe bo czulam cos dziwnego i to byl taki jakby skurcz ale tez dziwny do opisania bo jakby mnie caly czas trzymal tak jednostajnie. Nie wiem jak to opisac nawet. Ale ja mialam strasznie brzuch wzdety i dalej w sumie mam wiec mi sie wydaje ze to przez to cos co jest do plemnikow dodawane. Biore espumisan ale i tak czuje sie nadeta i do tego brak fajek wiec czuje jak tyje:-(

I piersi a raczej sutki dalej bola ale to po dupku.

reklama
Do góry