reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ha ha zuzik no widze ze diagnoze strzelilysmy taka sama :-D

Zuzik i mam nadzieje ze Ty bedziesz kolejna nasza motywacja ze sie udaje!:-*

Kredka, a mi się już chce beczeć, bo czuję że nic z tego (przed @ zawsze robiłam się wrażliwsza i z byle powodu się rozczulałam)
Nic nie czuję, sutki mam tylko bolące i co kilka dni czuje taki dyskomfort z lewej strony. To nie jest ani ból, ani kłucie, nie wiem jak to nazwać. Jak poczuję coś takiego to biorę nospę, w sumie wzięłam ze 4 tabletki, no to tak często to się nie zdarzało...
A dziś czas mi się;-) zatrzymał, powyrzucam wszystkie zegarki...

Kredka, to my może jakieś konsultacje będziemy organizować? ;-) Skoro wytypowałyśmy tą samą przyczynę?
Bo ja miałam zamiar zrobić to badanie tzw Test Po Stosunku, ale stwierdziłam, że szkoda mi cyklu i podeszliśmy do IUI. Bo gdyby to było przyczyną i wynik był pozytywny to i tak trzeba robić IUI, albo brać sterydy na ten śluz.

buterrfly, a robiłaś wymazy czy nie masz jakiejś bakterii? Chlamydia, mycoplazma, ureaplazma?

Ostatnia edycja:
butterflyTo przed IUI na pewno każą Ci zrobić. Mi raz wyszła mycoplazma i ureaplazma i musialam brać antybiotyk doustnie i globulki dopochwowo. I oczywiście emek też miał antybiotyk bo oboje partnerów musi się wyleczyć, bo czasami jeden zaraża drugiego.

Butterfly no mi wyszla ureaplasma :eek: bo ta bakteria sie nie objawia w zaden sposob i przez to mamy kilkumiesieczne opoznienie ( bakterie wyleczylismy antybiotykiem i to w sumie bardzo szybko (oboje musicie brac) tylko ze u mnie nikt nie robi na to badania wiec musialam zorganizowac wyjazd do polski zeby sprawdzic czy antybiotyk zadzialal )

Buterfly skoro w ciąży bylas, to moze byc cos z zagniezdzaniem. Ja mam wrogi sluz. Robiłam test postkoitalny i zaden żołnierzyk sie nie ruszał. Ale podobno to nie jest tez 100% pewnosc ze zaden nie dotrze do jajeczka;)

Zuzik zaraz Ci w tylek przyloze:p ja Ci dam beczec!!! Przestan tak mowic bo i tak wiem ze w glebi serca wierzysz ze sie udalo:-*
Ja tez na poczatku bralam nospe bo czulam cos dziwnego i to byl taki jakby skurcz ale tez dziwny do opisania bo jakby mnie caly czas trzymal tak jednostajnie. Nie wiem jak to opisac nawet. Ale ja mialam strasznie brzuch wzdety i dalej w sumie mam wiec mi sie wydaje ze to przez to cos co jest do plemnikow dodawane. Biore espumisan ale i tak czuje sie nadeta i do tego brak fajek wiec czuje jak tyje:-(

I piersi a raczej sutki dalej bola ale to po dupku.

reklama
Do góry