reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To sa te paskowe co niby ich w szpitalach uzywaja podobno, co sikasz do szklanki i je moczysz. Sa tanie wiec mozna ich duzo robic szczegolnie jesli chodzi o owu.

Kredko duphaston namieszal Ci w glowie:D za test krzyczec nie bede, ale za to czarnowidztwo w leb Ci sie nalezy! Zatestuj za pare dni:) i optymizmu wiecej:*

Zuzik kciuki za Twoja wtorkowa bete:)

Ja jade jutro po kropka! Oby na mnie czekal:))) ♡♡♡

U mnie test negatywny, jakby był udany to byście wiedziały :)) ale nie przejmuje się, to dopiero pierwsza IUI i to moim zdaniem zrobiona za późno.

Kredka, Zuzik trzymam kciuki za Was :))

Inis no to niestety dzialamy dalej:-* nic sie kochana nie denerwuj to byla nasza pierwsza a przeciez nie mozemy az tak lekarzom statystyk poprawiac bo by w piorka obrosli!!
A tak serio to czemu twierdzisz ze za pozno? Bo przeciez na usg widzieli chyba jajo przed iui?
Ja ogolnie to jestem zla ze nie przyjechalam dzien po na usg zeby sprawdzic czy jajko peklo. I jeszcze mowilam ze chce przyjechac itd. ale mi powiedziano ze nie ma sensu i potrzeby( pewno temu ze to niedziela byla) a moglam sie uprzec bo bym wiedziala na przyszlosc. A teraz to znowu musze na kilka dni leciec i dalej nie wiadomo czy sie nie przeszczele w terminie.

Niebajka ja jeszcze na poczatku myslalam ze klucie jajnika to jakis znak ale juz po kilku dniach czulam ze nic z tego i to tylko byla kwestia czasu zeby potwierdzic to testem.

Ostatnia edycja:
Uważam ze za późno bo pęcherzyki (dwa) pękły przed iui a kolejne dwa nie pękły wcale bo lekarz kazał mi brac Duphaston juz od dnia iui. Z tych dwóch zrobiły mi się torbiele.

Inna kwestia jest taka ze do kolejnego iui podchodzę bez Clo. Nie dość że czuje się po nim strasznie, to jeszcze mam torbiele, to na dodatek endo mi zmalalo do minimum.

Jedno czego jestem pewna to to że w kolejnym cyklu iui zapisze się na zabieg wtedy kiedy ja uznam ze będzie dobrze :)) Bo lekarz juz dwa razy za późno wyliczyl.

Inis no to faktycznie troche glupio. Ale ja czytalam ze iui na peknietych tez sie udaja! Z tym duphastonem to mi sie wydaje ze on sie obawial ciazy mnogiej bo Cie przestymulowal skoro 4 w sumie byly i to dlatego.
Jednak my znamy najlepiej siebie i wiemy co i jak

Inis, najważniejsze to słuchaj swojego ciała. Skoro twierdzisz, że sama sobie wyliczysz dzień owulki, to tak zrób, bo niekiedy lekarze mogą poprostu coś przeoczyć.
Kredka, a Ty dopóki nie dostaniesz @ rób testy i myśl pozytywnie. Jeszcze nic straconego, czasem najczulszy test może mieć wadę fabryczną i obyś to teraz na niego trafiła, a każdy nastepny, niech będzie już dobry i pokaże Ci dwie kreseczki;-)

Ja pewnie jakbym kupiła sikacza to już bym go zrobiła. I choć do apteki mam kilka minut drogi to postanowiłam czekać do jutra. Skoro miałam zrobić dzisiaj, a dziś wszystkie ambulatoria zamknięte, to może to ma jakiś głębszy sens?
Dobra, najwyżej powiecie, że jestem naiwna... heh;-)

Zuzik dzisiaj tez robilam i nic wiec juz sie pogodzilam ze probujemy dalej. Kochana mam nadzieje ze chociaz Tobie sie uda no i musze przyznac ze wytrwala jestes!!!
Ja teraz czekam ba @ bo nie wiem czy mi sie na stale przestawilo na 26 dni czy tylko to bylo te 2 razy ostatnio i po 28 dostane. Tak czy innaczej lece sama tym razem niestety ( takie zycie i mimo ze chcielismy byc razem przy tym moj m predko wolnego nie dostanie)

Inis co ile masz @ bo jestem ciekawa czy zgramy sie w czasie przy nastepnej?

reklama
Do góry