reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witajcie!
Chwilę mnie nie było, a tu tyle wiadomości!
Kasik, gratulacje! Buziaczki dla Juniora :* :* :*
Pole...tak mi przykro...Bardzo Ci współczuję, myślami jestem przy Tobie :*
Kredka, dużo sił dla Twojego taty, dobrze, że jego stan już się stabilizuje.
Inis, kiedy testujesz?
Kredka, robiłaś sikacza?
Niebajka, wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie i niech Ci się wszystkie komóreczki pięknie zapłodnią i rozwijają, a po transferze niech kropek lub kropka z Tobą zostanie :)

Ja mam testować za 3 dni. Ogólnie to czuję się jakbym miała dostać @... Bolą mnie piersi, tak jakby mnie brzuch zaczynał pobolewać, powoli zaczynam przyzwyczajać się do myśli, że jeszcze nie tym razem...

Z okazji Świąt, życzę Wam, żeby Zmartwychwstały Pan, napełnił Was niekończącą się nadzieją. Życzę radości, zdrowia, smacznej Święconki, a w poniedziałek obfitego dyngusa, bo to podobno przynosi szczęście.

Niebajka
Odganiamy czarne mysli... zaciskam kciuki za powodzenie&&&

Kredka
No wlasnie, kiedy tescik?;-) no i jak samopoczucie?

Kasik
zajaczek jest przecudny:-*

Dziewczynki
Zdrowych i radosnych;-)
I kazdej z Was (i sobie rowniez:p) zycze, aby na kolejne swieta, kazda z nas pochwalila sie tak cudownym Zajaczkiem;-)

Kasik do zakochania:-* cudny ten Twoj zajaczek:-*

Lumia nie wiem kiedy tescik juz bym chciala:-D

Zuzik mnie jakas godzine temu zaczely bolec piersi a nawet nie jest to bol tylko bardziej jakby bol w okolicach sutkow ze swedzeniem!?!! Nigdy mnie sutki nie swedzialy! Poza tym od inseminacji caly czas mam strasznie wzdety brzuch i czesto klucie po prawej stronie od pepka i/lub w okolicy jajnika prawego. Ogolnie wydaje mi sie ze 2 kreski musza poczekac ale to pierwszy raz wiec nastawiam sie ze w tym miesiacu proba nr 2:-)

Ostatnia edycja:
Kredka mnie tez tak bola sutki, ze nawet ocierajaca sie koszulka do spania sprawia mi przykrość... teraz dopiero zaczynam rozumiec pewne rzeczy.. ;) lacze sie w bolu:)

reklama
Do góry