reklama
G
gość_forum
Gość
zuzik85 trzymam kciuki za wysoką betę
kasik36
Fanka BB :)
Anika jeszcze sie kulam Trudne pytanie z pekaniem, mysle, ze lekarz powie co robic w takiej sytuacji.
Inis jak dzisiaj sie czujesz?
Inis jak dzisiaj sie czujesz?
inis
Fanka BB :)
Zuzik - to będziemy testować w podobnym czasie, bo ja miałam iui w tę sobotę Trzymam kciuki!
Anika - właśnie pamiętając co to pisałaś pojechałam dziś na kontrolę do lekarza. Dzięki Ci kochana, że mnie zmotywowałaś
Po kontroli już jestem ale wizyta zawiera zarówno dobre jak i złe wiadomości...
Dobre:
x przed inseminacją pękły dwa pęcherzyki;
x dwa pozostałe nie pękły wcale więc nie będzie czworaczków
Złe:
x z jednego niepękniętego pęcherzyka zrobiła się spora torbiel;
x jeśli torbiel nie zmniejszy się to w przyszłym cyklu mam przymusową terapię... antykoncepcją! Będę brać tabletki antykonsepcyjne
x przez Clo endometrium mam tylko 7 mm
Anika - właśnie pamiętając co to pisałaś pojechałam dziś na kontrolę do lekarza. Dzięki Ci kochana, że mnie zmotywowałaś
Po kontroli już jestem ale wizyta zawiera zarówno dobre jak i złe wiadomości...
Dobre:
x przed inseminacją pękły dwa pęcherzyki;
x dwa pozostałe nie pękły wcale więc nie będzie czworaczków
Złe:
x z jednego niepękniętego pęcherzyka zrobiła się spora torbiel;
x jeśli torbiel nie zmniejszy się to w przyszłym cyklu mam przymusową terapię... antykoncepcją! Będę brać tabletki antykonsepcyjne
x przez Clo endometrium mam tylko 7 mm
Anika
Dziekuje za kciuki;-) Cieszę się,że z bratem juz lepiej
Ciężko mi doradzic co w takiej sytuacji, bo ja dostaje zastrzyk i jak narazie mi pękająale pewnie bedzie podobnie jak inis pisze chyba;-)
Inis
A nie dostałas czegoś i na endo? Mnie endo ładnie rośnie po Clo, ale ostatnio jak poszłam to miałam tylko niecałe 6mm, przy pęcherzach 18 i 14 mm. Powiedział,ze szkoda stracić cykl i dał mi estrofem. Po dwóch dniach endo było prawie 10, a pęcherze 24 i 18 Zastrzyk w 4 litery :-) i kolejnego dnia IUI Na wizycie kontrolnej endo piękne Cały czas, zgodnie z zaleceniami lekarza, zażywam estrofem...
Dziekuje za kciuki;-) Cieszę się,że z bratem juz lepiej
Ciężko mi doradzic co w takiej sytuacji, bo ja dostaje zastrzyk i jak narazie mi pękająale pewnie bedzie podobnie jak inis pisze chyba;-)
Inis
A nie dostałas czegoś i na endo? Mnie endo ładnie rośnie po Clo, ale ostatnio jak poszłam to miałam tylko niecałe 6mm, przy pęcherzach 18 i 14 mm. Powiedział,ze szkoda stracić cykl i dał mi estrofem. Po dwóch dniach endo było prawie 10, a pęcherze 24 i 18 Zastrzyk w 4 litery :-) i kolejnego dnia IUI Na wizycie kontrolnej endo piękne Cały czas, zgodnie z zaleceniami lekarza, zażywam estrofem...
reklama
Podziel się: