reklama
inis
Fanka BB :)
Dziewczyny mam takie pytanie na szybko... Czy któraś z Was spotkała się z dziwna reakcja organizmu po iui? Bo wczoraj czułam się strasznie, jak zombie a dziś jeszcze gorzej. Wymioty, dreszcze, nudności, straszny ból głowy... Jak mi jutro nie przyjdzie to wale na szpital. Tylko czy to może mieć coś wspólnego z iui? Pierwszy raz tak się czuje w życiu bo ani się nie zatrułam ani nie jestem przeziebiona a tu takie cuda...
Lumia - zrobił mi przy czterech, ale tylko dwa były pęknięte. Pozostałe dwa podejrzewam ze się znikną bo od razu po iui zaczęłam brać Dupka wiec najpewniej te ostatnie dwa zablokowalam.
Lumia - zrobił mi przy czterech, ale tylko dwa były pęknięte. Pozostałe dwa podejrzewam ze się znikną bo od razu po iui zaczęłam brać Dupka wiec najpewniej te ostatnie dwa zablokowalam.
Ostatnia edycja:
G
gość_forum
Gość
inis na ciążę to by było jeszcze za wczesnie.A ja właśnie wróciłam z usg i jestem więcej niż w SZOKU!!!!!!!!!!! MAM BLIZNIAKI!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-) TRZY TYGODNIE TEMU BYŁAM I BYŁ JEDEN a teraz są dwa :-):-):-):-):-):-) schował się jeden za drugim:-):-):-):-) mają po trzy centymetry,nie wiem jak mam się cieszyć!!!!!!!!!!!!Umieram ze szczęścia :-)
kasik36
Beti wow ale wiadomosc, podwojne szczescie gratki
Inis mozliwe sa dziwne reakcje po iui, zdarzaja sie bardzo rzadko. Lepiej idz do lekarza bo to moze byc niebezpieczne. Dziwne, ze lekarz kazal brac Ci dupka od razu po iui, z tych niepeknietych pecherzykow moga zrobic sie torbiele.
Rozwiewajac watpliwosci komorka jajowa zyje 24 h a plemniki nawet do 72 h, te stuningowane troche krocej ale nie drastycznie.
Inis mozliwe sa dziwne reakcje po iui, zdarzaja sie bardzo rzadko. Lepiej idz do lekarza bo to moze byc niebezpieczne. Dziwne, ze lekarz kazal brac Ci dupka od razu po iui, z tych niepeknietych pecherzykow moga zrobic sie torbiele.
Rozwiewajac watpliwosci komorka jajowa zyje 24 h a plemniki nawet do 72 h, te stuningowane troche krocej ale nie drastycznie.
Beti
No to z grubej rury;-) super gratuluje serdecznie:-)
A juz z czystej ciekawosci zapytam na ilu pecherzach mialas iui i czy na peknietych czy nie
Inis
No wlasnie, powtorze pytanie Kasika. Ja dupka zaczynam brac po potwierdzeniu, ze wszystko ok. Kurcze poza tym na tym etapie dupek, przy dawce, strzelam, dwie tab dziennie nie zatrzyma owu...
Ja tez na drugi dzien po iui czulam sie paskudnie, dreszcze itp. Ale na drugi dzien przeszlo....usg kontrolne wykazalo, ze wszystko ok.
Dla swietego spokoju jedz sprawdzic co i jak;-)
Kredka
Zgadza sie;-) 11dpo. Moze w srode lub czwartek strzele Bete;-) zeby jak co odstawic dupka. Bo ostatnio jakis dziwna@ mialam....i troszke sie przesunela.
No to z grubej rury;-) super gratuluje serdecznie:-)
A juz z czystej ciekawosci zapytam na ilu pecherzach mialas iui i czy na peknietych czy nie
Inis
No wlasnie, powtorze pytanie Kasika. Ja dupka zaczynam brac po potwierdzeniu, ze wszystko ok. Kurcze poza tym na tym etapie dupek, przy dawce, strzelam, dwie tab dziennie nie zatrzyma owu...
Ja tez na drugi dzien po iui czulam sie paskudnie, dreszcze itp. Ale na drugi dzien przeszlo....usg kontrolne wykazalo, ze wszystko ok.
Dla swietego spokoju jedz sprawdzic co i jak;-)
Kredka
Zgadza sie;-) 11dpo. Moze w srode lub czwartek strzele Bete;-) zeby jak co odstawic dupka. Bo ostatnio jakis dziwna@ mialam....i troszke sie przesunela.
inis
Dzięki dziewczyny. Właśnie o to mi chodziło, o możliwość dziwnej reakcji organizmu. Jeszcze nie zwariowalam żeby objawy ciążowe widzieć dwa dni po iui
Jutro po pracy udam się do lekarza, żeby być spokojna. Dziękuję za radę :*
Beti - no to podwójne gratulacje
Jutro po pracy udam się do lekarza, żeby być spokojna. Dziękuję za radę :*
Beti - no to podwójne gratulacje
reklama
G
gość_forum
Gość
lumia miałam iui robione na jednym pękniętym,a drugi był w trakcie pękania podzczas iui,bliżniaki sa w dwóch osobnych workach więc chyba dwujajowe nie wiem nie znam się więc możliwe że zapłodnienie nie było tego samego dnia
Podziel się: