reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka
Z pęknięty pęcherz przekształca sie w ciałko żołte, a jeżeli zaciążymy to zamienia się w ciążowe:) A endometrium , to miejsce gdzie zagnieżdzi się nasza fasolka:) ;D Trzymam kciuki żeby to jeszcze nie był czas owu:)

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie na szybko... Czy któraś z Was spotkała się z dziwna reakcja organizmu po iui? Bo wczoraj czułam się strasznie, jak zombie a dziś jeszcze gorzej. Wymioty, dreszcze, nudności, straszny ból głowy... Jak mi jutro nie przyjdzie to wale na szpital. Tylko czy to może mieć coś wspólnego z iui? Pierwszy raz tak się czuje w życiu bo ani się nie zatrułam ani nie jestem przeziebiona a tu takie cuda...

Lumia - zrobił mi przy czterech, ale tylko dwa były pęknięte. Pozostałe dwa podejrzewam ze się znikną bo od razu po iui zaczęłam brać Dupka wiec najpewniej te ostatnie dwa zablokowalam.

Ostatnia edycja:
inis na ciążę to by było jeszcze za wczesnie.A ja właśnie wróciłam z usg i jestem więcej niż w SZOKU!!!!!!!!!!! MAM BLIZNIAKI!!!!!!!!!!!!!:-D:szok::-D:-D:-D:-D:-):-):-):szok::-):-):-):-) TRZY TYGODNIE TEMU BYŁAM I BYŁ JEDEN a teraz są dwa :-):-):-):-):-):-) schował się jeden za drugim:-):-):-):-) mają po trzy centymetry,nie wiem jak mam się cieszyć!!!!!!!!!!!!Umieram ze szczęścia :-)

Beti wow ale wiadomosc, podwojne szczescie gratki :)

Inis mozliwe sa dziwne reakcje po iui, zdarzaja sie bardzo rzadko. Lepiej idz do lekarza bo to moze byc niebezpieczne. Dziwne, ze lekarz kazal brac Ci dupka od razu po iui, z tych niepeknietych pecherzykow moga zrobic sie torbiele.

Rozwiewajac watpliwosci komorka jajowa zyje 24 h a plemniki nawet do 72 h, te stuningowane troche krocej ale nie drastycznie.

Beti
No to z grubej rury;-) super gratuluje serdecznie:-)
A juz z czystej ciekawosci zapytam na ilu pecherzach mialas iui i czy na peknietych czy nie:p

Inis
No wlasnie, powtorze pytanie Kasika. Ja dupka zaczynam brac po potwierdzeniu, ze wszystko ok. Kurcze poza tym na tym etapie dupek, przy dawce, strzelam, dwie tab dziennie nie zatrzyma owu...
Ja tez na drugi dzien po iui czulam sie paskudnie, dreszcze itp. Ale na drugi dzien przeszlo....usg kontrolne wykazalo, ze wszystko ok.
Dla swietego spokoju jedz sprawdzic co i jak;-)

Kredka
Zgadza sie;-) 11dpo. Moze w srode lub czwartek strzele Bete;-) zeby jak co odstawic dupka. Bo ostatnio jakis dziwna@ mialam....i troszke sie przesunela.

Dzięki dziewczyny. Właśnie o to mi chodziło, o możliwość dziwnej reakcji organizmu. Jeszcze nie zwariowalam żeby objawy ciążowe widzieć dwa dni po iui :D

Jutro po pracy udam się do lekarza, żeby być spokojna. Dziękuję za radę :*

Beti - no to podwójne gratulacje :)

reklama
lumia miałam iui robione na jednym pękniętym,a drugi był w trakcie pękania podzczas iui,bliżniaki sa w dwóch osobnych workach więc chyba dwujajowe nie wiem nie znam się :baffled: więc możliwe że zapłodnienie nie było tego samego dnia :-D

Do góry