reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gos no wlasnie tym razem nie kracze ani staram sie nie stresowac a wrecz przeciwnie staram sie nie myslec i wyluzowac:-D
A jak Ty sie masz? Jeszcze tydzien wolnego? I zaczynasz tak?
A Kasik nic nie pisze bo moze juz po? I tak jest zauroczona ze zapomniala o Bozym swiecie:-D

reklama
Jestem jestem i caly czas w dwupaku :) Bylam na "18" chrzesniaka :) Cos mi sie zrobilo z aplikacja BB i nie dostaje powiadomien, ze ktos cos napisal, nie wiem dlaczego. Jutro ostatnie zajecia w szkole rodzenia, we wtorek jeszcze fachowcy maja pociagnac kabel tv do pokoju dziecka, (w ktorym ja tez bede spala), powiesic tv, przymocowac lampke do sciany i przewijak do komody i wszystko gotowe. Tylko czy ja jestem gotowa??? Oto jest pytanie ;)

gos nastawiona jestem na cc, w czwartek (jak dotrwam) dowiem sie kiedy. Ale co Bog zrobi z moimi planami to sie okaze ;)

Tak kredka jeszcze tydzien "leniuchowania", tzn sprzatania i zapelniania zamrazarki dla M bo na miesiac wybywam do mamy :))
Kasik trzymam za Was oboje kciuki tak jak Ci juz pisalam ja jestem z Toba od poczatku :-*
Anika co u Ciebie? Jak braciszek :) ?

Kasik
Kurcze faktycznie chwila moment i już nie w dwupaku:rofl2: zaciskam kciukasy:)

Bety, Inis

Witajcie:)

Inis
Przy czterech pęcherzach zrobili Ci IUI?. U mnie mój lekarz przy 3 powiedział żebym się zastanowiła czy chce probować...hmmm jak to jest??? Zrezygnowaliśmy....

A tak się zastanawiam skad wiadomo ,ze np. własnie przed chwilą pękł pęcherz? hmmm
Ja już drugi raz podeszłam do IUI jak pęcherze jeszcze byly...
zapytłam ile zyją takie stuningowane ;) żołnierze, dowiedziałam się ,że 12-15 godzin. A jakie wy macie informacje w tym temacie?

Lumia te stuningowane podobno ciut krocej niz w naturze a te mrozone jeszcze krocej. Co do pecherzykow to ja tez juz glupia jestem bo tyle czytam o tym wszystkim i juz zglupialam bo jak mi ostatnim razem robil usg to powiedzial ze pecherzyk pekl jest plyn i jak dobrze pamietam to ze sa resztki jajeczka i stwierdzil ze juz troche za pozno. Wiec mi sie wydaje ze jak ma byc na peknietym to chyba bardzo szybko jak peknie bo potem juz za pozno

A wogole to mam jakies dziwne objawy. Rano mialam duzo sluzu tylko ze nie byl rozciagliwy a teraz zabolalo mnie kolo prawego jajnika. To chyba nie mozliwe zeby juz zaczynala sie owulacja?!?! Dzis 8dc

Kredka
No własnie tylko się zastanawiam skąd wiadomo, że wlasnie "przed sekundką":p pekly?:p:baffled::confused:
I tak obie wyliczyłam, że jeśli faktycznie żyja 12/15 h to chyba znów mi sie nie uda, bo wydaje mi się ,że owu byla po dłuższym czasie...no chyba ,że się myle. W tym cyklu z racji tego, że IUI miałam w week nie moglam iśc sprawdzić na drugi dzień czy pękły, była 4 dni po, to już było ciałko żółte i duże endo:p

reklama
No a co do pekania to raz ze zaczelam ten sluz ostatnio obserwowac i jak pamietam w 12dc bylo bardzo duzo sluzu ale nie rozciagliwego potem w 13dc bylo duzo rozciagliwego jak bialko jajka i potem w 14dc wieczorem zaczelo mnie kloc przy jajnikach w 15dc jak dotarlam na wizyte o 10.30 rano to juz bylo za pozno. Wnioskuje ze jak mialam to klucie to byla owulacja. Od momentu klucia do wizyty u lekarza minelo jakies 15-17 godzin i bylo juz za pozno. Ciekawa jestem co bedzie teraz bo bede u lekarza w 12dc

Do góry