reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wierzę że nie masz sił. I tak Cię podziwiam za taką wolę walki, za te siły.... wiesz że trochę szybko tą bete zrobiłaś... taki nie do końca pewny ten wynik będzie. Tak na dobrą sprawę dopiero dziś mogła następować implantacja

reklama
Blue przepraszam ze pytam ale nie pamietam - czy mysleliscie o probie inseminacji lub in vitro z dawca? Albo o adopcji? Bo 14 lat to kupa czasu. Nie wiem jakie macie do tych opcji podejscie ale moze warto je rozwazyc? Przeciez dziecko od dawcy czy z adopcji i tak bedzie wasze i bedzie was tak samo mocno kochac! Powiem Ci szczerze ze na prawde was podziwiam za wytrwalosc bo ja to bym chyba zwariowala:-( mam nadzieje ze Cie nie urazilam ta wypowiedzia :-*

Kredka...zerknij na stopke. Moje komorki sa nie do zaplodnienia. Przeszlismy 10stymulowanych cykli...potem 3 Uiu, 3 pelne procedury in vitro bez zarodkow. To byla moja 4adopcja zarodkow. Na adopcje dziecka sie nie lapiemy bo jestem po terapii gwaltow. Jaki sie chodzi na terapie to sie jest traktowanym jak czubek i dyskwalifikowanym.

To taka krotka historia.

Ostatnia edycja:
Blue przepraszam korzystam z aplikacji i nie widze stopek:-( kurde strasznie Ci wspolczuje normalnie az nie wiem co powiedziec:-:)-:)-( nie bede wscibska z ta terapia ale mam wrazenie ze strasznie Cie zycie po tylku spralo. A nie mozna tej terapii zataic? Albo dostac papiery od kilku psychologow itd. Przeciez musi byc jakies rozwiazanie! A adopcja poza granicami polski gdzies na wschodzie?

Blue... co za koszmar:( nie powiem Ci nic mądrego - nie ma takich słów. podziwiam Cię za walkę, wiarę, determinację. każdy ma jakąś swoją granicę. jeśli masz jeszcze siły na kolejne podejście, walcz. ściskam mocno!

Smerfeta, jak się macie? co to za akcje z porodówką?! Jezu!!!! już??? jak się czujesz? co mówią lekarze? dbają tam o Ciebie? ;)

Pole... odezwij się!

u mnie bóle jak na @, więc czekam i idę na usg sprawdzić co z torbielą - temat zaniedbany przez zeszłomiesięczne wydarzenia.

Smutno tu bardzo...
Postanowiłam inaczej pozytyw wprowadzić...zmobilizowalam sie i wstawiłam kilka zdjęć...

Aniko u mnie ani dobrze ani źle.
Dziś byliśmy na 3 wlewie, ale jakoś tak wspólnie doszliśmy z lekarzem, ze albo dostajemy placebo albo lek nie działa...
I jak pisałam tutaj nie raz, ze nasz lekarz jest fantastycznym managerem i robi dla pacjentow wiele to tak jest mało empatyczny i wali prosto z mostu, no nie głaska ani po głowie ani nie wspiera.
A dziś powiedział- przy 5 wlewie na pewno dostanie pan lek, niech pan wytrzyma. Na co mój M powiedział-postaram sie nie umrzeć do tego czasu.
A lekarz- pan musi wytrzymać, pan ma motywacje, musi pan.
Pierwszy raz był lekarzem wspierającymi psychikę.
A nam wlasnie mijają 2 lata na leczeniu...nasz mały cud.

Pole niech Wasz cud trwa ...

My po wizycie, Junior wazy 3230 g, 26 marca mam przyjsc do doktorka na dyzur i po badaniach albo mnie polozy na patologie, zeby moc zrobic cc albo wyznaczy termin. Dluuuuuugie 2 tygodnie przede mna ;)

reklama
Do góry