reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Smerfeto gratulacje :-):-):-)
Pewnie nie prędko tu zawitasz, ale tu i teraz dla Ciebie i Ali moje zyczenia, abyście zawsze były szczęśliwe czego niniejszym życzę z Kiciusiem na rękach, jak wiec sądzę On się dokłada do życzeń:happy2:

reklama
Smerfeto kochana, nawet sobie nie wyobrażasz jaki uśmiech wywołała na mojej twarzy ta wiadomość :-) Ogromnie się cieszę,, jesteś jedną z tych osób, które są na tym forum odkąd ja się na nim pojawiłam, pamiętam jaką cudowną niespodzianką była Twoja ciąża i naprawdę bardzo się cieszę z Twojego szczęścia :-) Powiem Ci że nie pamiętam kiedy ostatnio tak prawdziwie i szczerze cieszyła mnie czyjaś ciąża i poród :-) Moje ogromne gratulacje MAMUSIU :-) No to teraz czekamy na Kasikowego Juniora i Piotrusia Agaawy :-)
Blue, brakuje słów... Bardzo, bardzo mi przykro dziewczyno...
Pole, wiem, że nie lubisz, ale trudno- ściskam...
Pozdrawiam całe towarzystwo!

SMERFETA.....GRATULEJSZON!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:super wieści!!Cieszę sie Twoim szczęsciem...i to BARDZOOO!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-)
BLUE.............nie napisze nic...bo po prostu NIE WIEM CO....BRAK MI JEST SŁÓW....
U nas poniedziałkowa wizyta z psychologiem wypadła ok!!:tak:,no bynajmniej mi sie tak zdaje..ha ha..
ps..Queen,napisałam do ciebie ..na wątku o adopcji...;-)

Smerfetka
Wielkie gratulacje!!! Zyczę szybkiego powrotu do domu z Alą:)

Kasik
Kasik mi się też od dziś szykują dwa dlugie tygodnie oczekiwania:p Dzis mialam zabieg IUI:-) też moje pęchole date sobie wybrały:-D:-D we wtorek jeszcze były 14 i 17, a wczoraj 24 i 18 mm:baffled: no i pregnyl w 4 litery i dziś IUI:)

Pole

zaciskam za was mocno kciuki, niech cud trwa i trwa!

Blu
Brak słow....:-(

Lumia &&&&&&&&&&&&&&&&&,za Ciebie i za bardzoo udaną iui:)!!!!,,,,musi być dobrze!!:)..i będzie!!
A my teraz czkamy na telefon z OA,kiedy kurs rozpoczniemy,...jest szansa ze na jesien(ale ja sie nie nastawiam)..wiec raczej na styczen 2016......Wiecie...chyba w życiu nie byłam tak szcześliwa!!...No jak stałam przed ołtarzem i ślubowałam mojemu mężowi........!!:-):-):-):-):tak:..czekamy na telef.kiedy kurs zacznie sie itd..a ja jestem spokojna i szczęśliwa!!..nie licze dni płodnych,nie patrze na śluz...nic nie licze,nie kalkuluję,nie robimy badań,wyników(bo to juz przechodziliśmy..)..teraz mega cieszymy sie. sobą:tak:...i wiecie co...??!!....sex,stał sie bardziej sexy;-),wiecie o co mi chodzi..??!1bez "spiny",że to TE dni,że tu i teraz...........nic nie licze,nie kalkuluje...!!Bo wiemy,że Nasze Dziecko czeka na mamę i tatę!!!!!!!!!!!!!:-)..i to jest NASZY MOTOREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
A My cieszymy sie Sobą:):):):tak:

Lumia - trzymam mocno kciuki&&& i powiem Ci tyklo ze 13 jest na prawde szczesliwy:-*

Poza tym kupilam dzis bilet na koniec kwietnia mam nadzieje ze moje @ nic tym razem nie wywina ale i tak mam dwa dni zapasu jakby co i mojemu m dopiero jak @ dostane kupimy bo on nie moze na dluzej niz 2 dni leciec a boje sie zeby zas sie cos z tych nerwow nie poprzesuwalo

Smerfeta WIELKIE, WIELKIE, OGROMNE GRATULACJE :-D :-D :-D Chwilę mnie nie było i takie super wieści! Szybkiego powrotu do domu Wam życzę.

Blue bardzo mi przykro :-( Dobrze, że macie jeszcze plan na dalsze działania.

Gos szkoda, że Tobie też się nie udało, ale wydaje mi się, że Ty szybko się nie poddasz ;-)

Pole trzymam mocno za Was kciuki :-*

Anika mam nadzieję, że z Twoim bratem już lepiej. &&&&& żeby po torbieli nie było ani śladu!

Lumia kciukasy za udaną iui i przesyłam fluidki ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kredka szkoda, że nie udało Wam się wstrzelić w owu :-( Trzymam kciuki, aby teraz się udało.

Kasica i Queen życzę, abyścue szybko poznały swoje maluchy :-)

Kasik to szykuj się, bo po Smerfecie czas na Ciebie, bo Wy wszystko robicie razem ;-)

reklama
Do góry