reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Blue mam nadzieje ze po takiej nocy chociaz ciut lepiej sie czujesz. A zarodeczek silny po mamusi wiec na pewno wytrzymal!:-*

Smerfeta dziękuję za wyjaśnienie jak to wygląda z tym długim protokołem :tak:z tego wynika że w poniedziałek przepisze mi już zastrzyki :szok: bo to będzie mój 17dzień na antykach. Ten gonapeptyl się miesza czy jest gotowy do wstrzyknięcia? Przeoczyłam nawet że jesteś w szpitalu, może już sama nie wyjdziesz?:) tylko w dwóch..;-) Co do bratowej konflikt nadal trwa, a raczej powstał nowy heheh. Pracy nie szukam, no bo w sumie jestem szefem we własnej 2 osobowej firmie :) a dodatkowo tutaj pracowałam. Mój m robi meble i planuję zrobić sobie jakieś kursy z projektowania wnętrz. Mamy fajny program na kopa do projektowania, ale sama jego obsługa jest trudna no i trzeba mieć troszkę pojęcia jakie trendy piszczą:-)
Blue po tylu dniach zarodeczek już mocno się trzymam mamusi, także nie martw się na pewno jest na swoim miejscu :tak: Mnie w poniedziałek tak muliło że myślałam że pójdę z pracy do domu, ale na szczęście jakoś minęło :) Chciałam Ci jeszcze powiedzieć że wielkie ukłony dla Ciebie że pomagasz w hospicjum. Ja bym nie dała rady.....Jesteś silną kobietą :)

Blue

Blue jelitowka nie powinna miec wplywu na zarodek. Ja mialam mega jelitowke w polowie ciazy, wymiotowalam chyba ze 30 razy w nocy, tak mnie rwalo, ze myslalam, ze sama nie dam rady a co dopiero dzidzius. Trzymalo mnie 5 dni ale pozniej byla juz tylko biegunka. Mysle, ze jak ma sie udac to sie uda chocby nie wiem co sie dzialo. MEGA kciuki juz dzisiaj trzymam za Twoja jutrzejsza bete :)

Enni gonapeptyl jest w ampulkostrzykawkach wiec tylko zdejmujesz oslonke z igły i robisz zastrzyk
Dobrze że masz inną fuche. To bez problemu możesz dac kopa w d... bratowej

Blue to Ty będziesz biedna wymeczona przez tą jelitowke i nawal planów. Trzymaj się dzielnie, musi być dobrze. Cały czas trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
Blue kurcze szkoda:-( ale nie ma sie co poddawac! Wiem wiem latwo sie mowi i pewno nie ma teraz slow ktore mogly by pomoc... trzeba zyc nadzieja i mocno wierzyc ze w koncu sie uda!

reklama
Do góry