dzień doberek
Oczywiście jak zwykle nie nadrobiłam zaległości, ale coś tam wiem a więc....
Queen cieszę się że pojęłaś tak ważną decyzje
Na pewno czujesz dużą ulgę że wreszcie koniec tych badań, czekania i życia od @ do @. Życzę Ci żebyś jak najszybciej miała już swoje dzieciątko w domu
Blue &&&&&&&&&&&&&& mocno mocno
kiedy testujesz kochana?
Gos bardzo mi przykro, niestety prawie każda z nas przechodziła taki zawód
Kasik, Smerfeta no teraz muszę częściej zaglądać i sprawdzać czy zostałam już "ciocią" ;-)
A ja dziewczynki już prawie 2 tygodnie jestem na antykach. W poniedziałek mam wizytę i pewnie zacznę lada chwila zastrzyki. Jak to jest w długim protokole, jak długo trzeba brać antyki? W Poznaniu dziewczyny miały tak że brały cos tam ( nie wiem dokładnie co ) i stymulacje zacynały dopiero jak spadło im LH do jakiegoś tam poziomu, więc wyszło na to że niektóre dziewczyny 2 mesiące czekały na zastrzykach zanim to spadnie, czy tak się robi przy długim? Mi nic lekarka nie mówiła...i nie mam pojęcia na co się szykować.
Kobietki lada chwila odchodzę z pracy
:-) może to głupie ale na maxa się cieszę heheh, jak pamiętacie z moją bratową nie żyje dobrze, ale teraz mija 2 miesiąc jak nie rozmawiamy ze sobą
a siedzimy w pracy koło siebie. Także decyzje podjęłam i idę stąd gdzie pieprz rośnie
Czekam tylko na zakończenie IVF bo jakby się udało to od razu na L4, jak się nie uda to sama się zwalniam