reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Gos
Szkoda bardzo, ale jak nie tym razem to następnym:) wierzę w to! no i jak to się mówi, nie od razu Rzym zbudowali:tak:;-)
Więc Kochana nowy cykl i nowa szansa przed Wami;-)

Dziekuje moje Dziewczynki za wsparcie :) ciesze sie ze od jutra zaczynam nowy rozdzial w zyciu - bezrobocie :p czas na zmiany :) a wiecie co jest najgorsze ze praca mnie szuka :) dzwonily do mnie znajomi zebym przychodzila do nich do pracy ale wiecie ja wole miec znajomych a nie wrogow :))
Milej nocki :-*

A wogole to kilka dni w domu pomoze Ci sie zrelaksowac i poukladac wszystko. Pamietaj ze kazda zmiana jest na lepsze nawet jak na poczatku wydaje sie odwrotnie!

A jeszcze mialam dodac ze ktoras ostatnio pisala ze jak kozysta z aplikacji w tel to nie da sie nic polubic itd - trzeba przytrzymac dany post i sie na gorze opcje pojawiaja i mozna wszystko zrobic i bardzo to wygodne

Kredka na razie odpuszczamy na kilka miesiecy ze wzgledu na prace i kase :( moje zasoby pieniedzy troszke juz stopnialy a keszcze na dodatek w maju mam komunie chrzesnika :(( juz mam dosc siedzenia w domu i sluchania mojej tesciowej :(

Gos, przykro mi, że nie wyszło :-( Odpocznij i zbierz siły przez te kilka miesięcy, a potem ruszaj dzielnie do walki. Trzymaj się.
A ja dziewczyny chciałam się pochwalić, że na 18 marca jesteśmy umówieni na pierwszą wizytę w ośrodku adopcyjnym i ogromnie się z tego cieszę... :happy:

dzień doberek:)

Oczywiście jak zwykle nie nadrobiłam zaległości, ale coś tam wiem a więc....
Queen cieszę się że pojęłaś tak ważną decyzje :) Na pewno czujesz dużą ulgę że wreszcie koniec tych badań, czekania i życia od @ do @. Życzę Ci żebyś jak najszybciej miała już swoje dzieciątko w domu :tak:
Blue &&&&&&&&&&&&&& mocno mocno :) kiedy testujesz kochana?:)
Gos bardzo mi przykro, niestety prawie każda z nas przechodziła taki zawód :zawstydzona/y:
Kasik, Smerfeta no teraz muszę częściej zaglądać i sprawdzać czy zostałam już "ciocią" ;-):tak:

A ja dziewczynki już prawie 2 tygodnie jestem na antykach. W poniedziałek mam wizytę i pewnie zacznę lada chwila zastrzyki. Jak to jest w długim protokole, jak długo trzeba brać antyki? W Poznaniu dziewczyny miały tak że brały cos tam ( nie wiem dokładnie co ) i stymulacje zacynały dopiero jak spadło im LH do jakiegoś tam poziomu, więc wyszło na to że niektóre dziewczyny 2 mesiące czekały na zastrzykach zanim to spadnie, czy tak się robi przy długim? Mi nic lekarka nie mówiła...i nie mam pojęcia na co się szykować.

Kobietki lada chwila odchodzę z pracy :-D:-) może to głupie ale na maxa się cieszę heheh, jak pamiętacie z moją bratową nie żyje dobrze, ale teraz mija 2 miesiąc jak nie rozmawiamy ze sobą :szok:a siedzimy w pracy koło siebie. Także decyzje podjęłam i idę stąd gdzie pieprz rośnie :) Czekam tylko na zakończenie IVF bo jakby się udało to od razu na L4, jak się nie uda to sama się zwalniam :)

reklama
Queen to super ze tak szybko macie wizyte :) po pierwszej poleci :)) sciskam Was mocno
Enni ja jak sie nie myle to wzielam ich ok 20 :) bralam je od zakonczenia antykow praktycznie do samej punkcji :) wspolczuje Ci bo w polowie jeszcze mi gonal doszedl i rano gonalpeptyl a wieczorem gonal :( zrozty mi pozostaly ale ja wychodzilam z zalozenia ze jak ma pomoc to nawet co godzine bede sie kuła :) trzymam &&& :)

Do góry