reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anika
Kochana dziękuje, że pytasz:) Wizyta przelożoona na jutro:) smieszna sytuacja, nie dogadalismy się z lekarzem:p
Więc jutro napiszę co i jak:)
A co tam u Ciebie? no i jak Brat?

reklama
Gos...nie zycze Ci takiej drogi jak moja... ale nie poddawaj sie od poczatku. Poplacz...zbierz sily...i dzialaj :*

Anika...ja nic...jakby nie bylo transferu. Nie mam nadziei. Mam za to mase lęku. Beta w piatek.

Jutro jade na bete i tak :) musze sprawdzic :) i pozniej ide na bezrobocie :))
blueskye ale mnie tez juz zycie troszke w blocie przetarzalo - jestem juz po 2 in vitrach po raku i jeszcze paru chorobach :( zecia uslanego rozami nie mam :(
Dziekuje za wsparcie i kciuki :))

Gos...ja bron buddzie nie pisze ze Ciebie nie przetarzalo..albo bardziej albo mniej...
Nie chce tylko zebys sie poddawala po tej porazce. Daj sobie czas na przezycie. Nie zaprzeczaj bolowi,cierpieniu...a potem do boju :*

Dzięki dziewczyny za kciuki i miłe słowa. Ja dziś miałam próbę stresowa tzn ktg pod ocytocyna bo na zwykłym ktg pojawił się skurcz a przy nim mocno spadło tętno dziecka. Pod oxy mialam skurcze, dwa razy tetno mocno spadło i wylądowałam na porodowce. Później wszystko ucichlo więc wróciłam na patologię. Po tej akcji to jeszcze mnie tu potrzymaja.

Pozdrawiam Was cieplutko!

reklama
Smerfeta, nie brój! ;-) Trzymaj się dzielnie i dbaj o siebie i Alunię.
Gos, czekam na wynik bety...
Pozdrowienia dla wszystkich gorące!

Do góry