reklama
blueskye
Fanka BB :)
Gos...nie zycze Ci takiej drogi jak moja... ale nie poddawaj sie od poczatku. Poplacz...zbierz sily...i dzialaj :*
Anika...ja nic...jakby nie bylo transferu. Nie mam nadziei. Mam za to mase lęku. Beta w piatek.
Anika...ja nic...jakby nie bylo transferu. Nie mam nadziei. Mam za to mase lęku. Beta w piatek.
kasik36
Gos ja bym nie przesadzala jeszcze, anika dobrze napisala, zrob bete, po co zyc w niepewnosci. Ja pare dni przed pozytywna beta mialam bole jak na @.
gos1512
Jutro jade na bete i tak musze sprawdzic i pozniej ide na bezrobocie )
blueskye ale mnie tez juz zycie troszke w blocie przetarzalo - jestem juz po 2 in vitrach po raku i jeszcze paru chorobach zecia uslanego rozami nie mam
Dziekuje za wsparcie i kciuki )
blueskye ale mnie tez juz zycie troszke w blocie przetarzalo - jestem juz po 2 in vitrach po raku i jeszcze paru chorobach zecia uslanego rozami nie mam
Dziekuje za wsparcie i kciuki )
blueskye
Gos...ja bron buddzie nie pisze ze Ciebie nie przetarzalo..albo bardziej albo mniej...
Nie chce tylko zebys sie poddawala po tej porazce. Daj sobie czas na przezycie. Nie zaprzeczaj bolowi,cierpieniu...a potem do boju :*
Nie chce tylko zebys sie poddawala po tej porazce. Daj sobie czas na przezycie. Nie zaprzeczaj bolowi,cierpieniu...a potem do boju :*
smerfeta
Dzięki dziewczyny za kciuki i miłe słowa. Ja dziś miałam próbę stresowa tzn ktg pod ocytocyna bo na zwykłym ktg pojawił się skurcz a przy nim mocno spadło tętno dziecka. Pod oxy mialam skurcze, dwa razy tetno mocno spadło i wylądowałam na porodowce. Później wszystko ucichlo więc wróciłam na patologię. Po tej akcji to jeszcze mnie tu potrzymaja.
Pozdrawiam Was cieplutko!
Pozdrawiam Was cieplutko!
gos1512
Smerfeta trzymaj sie tam kochana caly dzien myslalam co u Was? Dobrze ze sie odezwalas zaciskaj kolanka jeszcze Buziaki :-*
blueskye
Smerfeta...Ty tam nie szalej za duzo... :*
reklama
Podziel się: