reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasica gratuluje decyzji :) A moze jak adoptujecie dziecko to stanie sie cud i uda Ci sie byc tez brzuchatka ;) Lekko wcale nie jest, nie wiem kto wymyslil, ze to stan blogoslawiony. Dla mnie to czas leku, obaw i ciaglego strachu o ten CUD.

reklama
Ja tym razem obiecalam sobie zero testow sikanych :) jak wiadomo..takie obietnice moga sie szybko zmieniac ;) nie ochrzaniam juz nikogo za sikacze...siebie tez...na tym forum poznalam setki osob i tylko kilka nie zlamalo obietnicy sikacza ;) na razie dla pewnosci niie zakupilam-zawsze kupowalam na allegro te czulsze w pakiecie ;)

Tak wiec te, ktore sie skusily na sikacza-nie przejmujcie sie ochrzanem tutaj ;) :*

Ja dzisiaj jakos bez humoru...:-( zla jestem troche na siebie:-( i tak jakos czuje sie do dupy ze sie tak wyraze:-(

Kasica witaj! Ciesze sie ze sie odezwalas i ze takie ważne zmiany szczęśliwe w Waszym życiu. Wszystko sie ułoży, a moze jeszcze inaczej jak zaplanowaliscie? Trzymam za Was kciuki i sciskam Cie! &&&&&&&&&&&&&&

blue kochana moze Ty przejmiesz moj brzuszek? Chętnie Ci oddam! Moze to na Ciebie Piotrus czekał z wyjściem na swiat! &&&&&&&&& przytulam Cie serdecznie.

Dzień:happy:
Dobry to on nie jest...
Przeczytałam, ze Queen jeszcze nie tym razem, a uważam, ze to juz najwyższy czas...mam nadzieje, ze plan na adopcje jest tym właściwym co przyniesie ukojenie i szczescie. A dalej sie zobaczy...

Aniko widze, ze za Tobą bardzo traumatyczne przeżycia. Twoj brat to szczęśliwy facet, ze ma taka siostrę. Tego sie nie da przecenić.
Mam nadzieje, ze najgorsze chwile juz za Wami i teraz, moze powoli, ale wszystko bedzie szło ku dobremu.

Smerfeta zmartwiona...choc ja nie chodziłam na usg tak czesto i zupełnie nie ważyli mi dzieciaka, wiec ja bym w sumie sie nie stresowala az tak. Drobinki nie mogą rosną w szybkim tempie...

U mnie ponad tydzien temu był taki kryzys, ze myslalam, ze bede M niestety juz żegnać. Zapadł na 3 dni w śpiączkę, prawie, bo kontakt praktycznie zerowy. Temperatura 35 stopni, cisnienie 80/60, ogromne bóle, co pol godziny mozna było zmieniać podkoszulek taki był mokry. No i niestety żółty sie zrobił...
Wyszedł jednak z tego. Nie wiem na jak długo i w jakiej formie, bo wszystko za świeże jeszcze. Nie wiem czy lek zadziała i co bedzie dalej, niemniej jednak było gorzej niz jest.

Blue w poczekalni :*
Kasica 82, bo nie zapamietalam nowego nicku, wiem, ze na K...33
Wiec Luize ma racje, styl pisania masz rozpoznawalny na kilometr, ale...jednak czuć, ze sie cos zmieniło. Mimo emocjonalnosci jest jakies stonowanie i większa "mądrość", a raczej dojrzałość w tym jak piszesz.
Faktycznie chyba dobry czas przed Tobą. Zycze, abyś jak najszybciej spotkała swoje szczescie.

Zaciazone za Was mocne kciuki, bo to juz niedługo po kolei bedziecie sie sypać:))))))

Pole nie trac wiary :) to jest silny facet i jeszcze przezyjecie duzo radosnych chwil :) sciskam Was mocno :)
Aniko najgorsze juz za Wami teraz tylko sily, sily, sily potrzeba :)
Blueskye witam i trzymam &&& :)
Smerfeta z mala na pewno wszystko jest dobrze, przeciez Ty za niedlugo juz finiszujesz :)
Kredka bo po tylku dostaniesz :)) usmiech pelna gracja :))

reklama
Pole ciesze sie, ze z M to byl przejsciowy kryzys. Moze tak organizm zareagowal na nowy lek, znaczy sie wody nie podaja i dziala. Mega kciukasy i codzienna modlitwe macie ode mnie juz od dluzszego czasu :)

Do góry