reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gos
Te 2500zł to za tą IUI tą nową metodą Evie, o której kiedyś rozmawiałyśmy:)

Kredka
A to 4tyś płaci się za "jedną dawkę"?przepraszam, za takie pytanie ale..;) Takie przygotowane nasienie przesyłaja do kliniki, w ktorej robisz IUI?

reklama
Lumia no ja wiem tyle ze zaplacjlam za 3 slomki i z nerwow nie dopytalam lekarza dzisiaj ale wydaje mi sie ze to na 1 raz wykorzystywane jest.

Aha a ja sie zastanawialam o jakich slomkach piszecie;-) to w jakis specjalnych waruknach trzeba pewnie przechowywac.?

Dziewczyny wybaczcie ze mało się udzielam ale mam trochę dołka, z którym musze sobie sama poradzić i stanąć na nogi. Oczywiście trzymam kciuki za Was
Gos - szczególnie za Ciebie, jak już będzie dobra pora żeby testować (nie wcześniej)! :) :)

Mi Gin kazał zrobić test przy ostatniej tabletce Dupka - żeby nie odstawić bez potwierdzenia. To wypada w ten piątek i szczerze mówiąc nie spieszy mi się - tyle już widziałam negatywów ze nie ciesze się na myśl o kolejnym (a bedzie bo nawet starania nie było w okolicach owu).

No ale lepiej dmuchać na zimne wiec w ten piątek test. Może któraś się przyłączy? Byłoby mi raźniej... :)

Inis nie smuc sie kiedys nam wszystkim sie uda! :-*
Lumia to nasienie przesylaja w specjalnych kontenerach w suchym lodzie czy jakos tak

reklama
Lumia no tam masz ceny przy kazdym dawcy plus koszt wysylki i zazwyczaj kupujesz MOT10 x 3dawki - slomki i wydaje mi sie ze to na raz wykorzystuje sie ale z nerwow nie zapytalam

Do góry