reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredka ja o takich nie slyszalam :( lepiej nie kombinuj bo mozesz jeszcze cos wycudowac :) nie znieniaj rytmu organizmu :)
Jutro jade do mamy posiedziec i zaczna sie pytania :) bo tylko moi rodzice wiedza :) no i po chistorie choroby jade bo w czwartek komisje mam :(
Ogradam teraz na fokus o rosyjskich aborcjach - straszne!!!

No tego zastrzyku raczej nie wykombinuje i tak:-( nie smiejcie sie ale tak mi przyszlo do glowy ze jakies moze domowe sposoby sa?

Kredka - ja domowych sposobów nie znam. Jednak nawet jeśli takie istnieją to nie ryzykowalabym. Można sobie zaszkodzić i to na dużo dłużej niż jeden cykl.

Gos - jak dzisiaj nastroj i humor? Polecam kupić dobra książkę lub wybrać się na kawę z koleżanką - to zawsze pomaga :) A najlepiej się czymś zająć, wiadomo że faceci po pracy są zużyci ;D
Może jakieś zmiany w mieszkaniu, wystrój, dodatki? Jestem na bieżąco bo u nas remont :)

Inis masz racje ale wiesz jak to jest kobieta w desperacji chwyta sie wszystkiego:-) zeby jeszcze w przyszlym miesiacu nie bylo swiat jak bedzie moje owu to bym byla spokojna ale teraz wypada w swieta potem w weekend majowy a potem wakacyjny okres i ceny biletow masakryczne

Kredka - a dlaczego nie próbujesz leczenia tam gdzie mieszkasz? Takie kursowanie musi być straszne!

Tutaj to nie wchodzi w gre bo nawet kilkukrotne przyloty i 4000zl za samego dawce to i tak w sumie duzo mniej niz polowa ceny ktora bym tutaj placila

Inis wlasnie siedze na pkp i jade do mamy :) no i po te papiery :( a z kolezankami to ciezko bo tu gdzie mieszkam nie mam zadnej a z rodzinnej miejscowosci wszyscy wyruszyli w swiat a no i wszyscy pracuja :( takze mi tylko mama zostaje :)
Kredka niczego nie kombinuj tak jak Ci juz pisalam :) sprobojcie a moze tak mialo byc ? Ja jestem dobrej mysli co do Ciebie :) nic nie dzieje sie bez przyczyny :) gliwa do gory !!!
A poza tym to dzisiaj zle i krotko spalam :p ja to mam problemy!!!
Kasik jak sie czujesz?

reklama
Gos :-* dzieki potrzebowalam zeby ktos mi odswiezyl moje zyciowe motto ze nic nie dzieje sie bez przyczyny:-) od wczoraj robie testy modlac sie zeby jeszcze nie bylo 2 kresek...

Ciekawe jakbysmy zebraly wszystkie nasze wylane lzy to ile by sie tego nazbieralo?

Gos koniecznie teraz pomysl o sobie i zrob cos milego tylko dla Ciebie! Cos co poprawi Ci humor i Cie odprezy! Bo przypuszczam ze jestes klebkiem nerwow ostatnio i myslisz o wszystkim i wszystkich tylko nie o sobie!!!

Do góry