reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny,
Wow, ale tu poruszenie ostatnio :happy: Widzę, że trochę nowicjuszek się zadomowiło, muszę trochę nadrobić, żeby ogarnąć Was wszystkie :happy:
Lumia, jak tam, jak się czujesz?
Smerfeta, w kwestii infekcji konsultowałam się z dr Cz. i on kazał mi kupić pimafucort, smaruję się tym od poniedziałku, ale prawdę mówiąc na razie jakiejś szczególnej poprawy nie widzę.
Gos, zaciskam kciuki za Ciebie, oby czas do bety szybko zleciał i zakończył się szczęśliwą niespodzianką :happy: No i mam nadzieję, że w Waszym małżęństwie szybko zza chmur wyjdzie słońce!
Inis, jestem w szoku, jak Wam lekarz to wszystko schrzanił... Przecież tu nie można sobie pozwalać na jakieś domysły i działanie po omacku, wyobrażam sobie, jak musiałaś sie wkurzyć.... A tak w ogóle to u mnie też remont, trochę burzymy, trochę powiększamy. Ogólnie rozpierducha, ale bardzo mnie cieszy.
Demollka, dzięki za kciuki, a Ty kiedy dokładnie będziesz testować?
Anika, co tam u Ciebie? Odezwij się.
A na koniec chciałam się pochwalić jak pięknie wyrósł mój "synek", część z Was może pamięta, że kilka miesięcy temu kupiliśmy z mężem małego labradorka. Zanim się na niego zgodziłam miałam mnóstwo obaw, część z nich się zresztą oczywiście potwierdziła, jak np. konieczność sprzątania z 10-krotnie większa częstotliwością :baffled:, ale dziś kocham go ogromnie i nie wyobrażam już sobie, że mogłoby go z nami nie być. Dziś nasze maleństwo wygląda tak:

DSC_4500.jpgDSC_4507.jpg

Załączniki

• DSC_4500.jpg
    DSC_4500.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC_4507.jpg
    DSC_4507.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki, ja caly czas z kom pisze, wiec niestety nie mam mozliwosci dziekowania i polubien postow, za co z gory sorki;-)

Kasik
Ale ze mnie blondyna:p tak sie skupilam na tej owulacji, ze na smierc zapomnialam o tym, ze sie liczy od @. ;-):p

Queen
Dalej czuje sie jak na okres, albo przynajmniej jak w drugiej polowie cyklu... mam jakby mdlosci (takie uczucie, ze wszystko stoi mi w przelyku), wzdecia, bol w dole plecow, odbija mi sie nio i sennosc Dzis i zmecEnie mnie ogarnelo:-! Nie wiem co jest grane.:-! We wtorek ide do gin.
Zastanawiam sie tak, ze moze progesteron mi zaszalal i od tego to wszystko. Mysle jechac sobie zbadac jaki poziom, bo to moze od tego, choc z tym problemow nie mialam...

A no i sliczny piesio;-) ja tez zaczynam sie lamac i chyba na wiosne kupimy czteronoznego czlonka rodziny;-)

Queen - u nas remont salonu ale taki od góry do dołu, włącznie z podłogą i ścianami. W sypialni zmiana wystroju, nowe meble itd. Wszędzie jest brudno od tynku!! :-D
A labek piękny! Sama mam dwa psiaki więc wiem jaka to radocha mieć takie mordki w domu :)

Queen sliczny psiak, labradory sa bardzo lagodne i polecane przy dzieciach wiec bedzie sie opiekowal Waszym kropkiem :) My juz po remoncie, ja strasznie nie lubie tej calej rozpierduchy ale efekt koncowy zawsze cieszy :)

Gos czuje sie w miare dobrze, mam tylko ostatnio duzo na glowie i sporo stresow ale nikt nie obiecywal, ze bedzie lekko ;)

Queen a daleko mieszkasz bo dobry chlop by byl dla mojej labradorki :) Tez mam labla, kochane te psy sa :) ja mam Moli 3 letnia sunie :)
Kasik a co forma ojca musisz sie zajmowac? Mam nadzieje ze myslisz o Was :) odpoczywaj kochana puki masz czas :)
Kredka ja nigdy nie mysle o sobie :( najpierw sa wszyscy a pozniej ja!!! Ze mnie to taka dupa bo sie daje wykorzystywac :) nie znam slowa NIE :( wszystkim musze dogodzic :)
A tu jeszcze jutro ta cholerna komisja :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry