reklama
gos1512
Fanka BB :)
Mam nadzieje dziewczyny ze bedzie dobrze jestem zielona co do iui bo in vitro mam opracowane ja zaczynalam od tylu
kasik36
Gos po ivf iui to pikus, pan pikus
inis
Ja będę miała Pregnyl bo w ostatnim cyklu miałam LUF. Chociaż przez wcześniejsze 2 lata monitoringu nie wystąpił LUF to lekarz się zdecydował. Wspomagaczy tez nie będę miała żadnych, wiec gos - witaj w klubie
A z regularnymi cyklami to mi lekarz powiedział ze przy nie pękającym pęcherzyku często są regularne. Moj ostatni tez był, bo ja zawsze mam jak w zegarku... Także pewność da tylko monit.
Ale też nie ma co zakladac najgorszego
Gos - robisz testy owulacyjne?
Mnie w nocy bolała głową strasznie, podejrzewam ze na owu (czasem tak mam). Udało mi się powstrzymać przed wzięciem ibupromu, skoro już dowiedzieliśmy się ze może hamować owulacje
A z regularnymi cyklami to mi lekarz powiedział ze przy nie pękającym pęcherzyku często są regularne. Moj ostatni tez był, bo ja zawsze mam jak w zegarku... Także pewność da tylko monit.
Ale też nie ma co zakladac najgorszego
Gos - robisz testy owulacyjne?
Mnie w nocy bolała głową strasznie, podejrzewam ze na owu (czasem tak mam). Udało mi się powstrzymać przed wzięciem ibupromu, skoro już dowiedzieliśmy się ze może hamować owulacje
gos1512
Inis robilam wczoraj ale wyszly 2 krechy ale ta jedna slaba wiec negatywny i teraz robilam i wyszly praktycznie tego samego koloru wiec chyba to juz czas wlasnie sie zbieram i jade do lekarza na usg tylko teraz przede mna 70 km bo jestem u mamy na jurze zobaczymy jak uroslo jajco
gos1512
Inis mnie wczoraj tez strasznie glowa bolala ale mnie to chyba od wiatru ja na owulacje mam mdlosci
inis
Gos - trzymam kciuki, daj koniecznie znać co powie lekarz! Ja tez robie testy w tym cyklu, lekarz kazał U mnie wczoraj jak i dzisiaj negatyw ale po tym nocnym bólu głowy sądzę że dziś skoczy LH. Zobaczymy
A pochwal się jakim cudem masz usg w niedziele? U mnie służba zdrowia nie istnieje w weekend
A pochwal się jakim cudem masz usg w niedziele? U mnie służba zdrowia nie istnieje w weekend
Witam kiedyś już pisałam u Was na wątku po pierwszej iui udał nam się po trzech latach zajść, niestety w 10 tc straciliśmy Maleństwo. Teraz jestem po 4 iui odbyła się 13.02 więc pozostaje czekać.Zastanawia mnie jak to jest że w pierwszej był strzał trzy kolejne zero.
Inis,Gos powodzenia, ja też miałam wszystkie na naturalnym cyklu wspomagany tylko progesteronem po, ponieważ nie mam problemu z całą owulacją, wzrost i pęknięcie. Jak dobrze obczaiłam mój organizm to trzy godziny przed iui było pęknięcie. No nic teraz najgorszy czas- czekanie. Trzymajcie kciuki
Inis,Gos powodzenia, ja też miałam wszystkie na naturalnym cyklu wspomagany tylko progesteronem po, ponieważ nie mam problemu z całą owulacją, wzrost i pęknięcie. Jak dobrze obczaiłam mój organizm to trzy godziny przed iui było pęknięcie. No nic teraz najgorszy czas- czekanie. Trzymajcie kciuki
reklama
gos1512
Juz jestem po wizycie jutro mamy iui i sie zastanawiam czy tego chce ? Od rana sie z M kloce - jakis dzisiaj zly dzien mam
Podziel się: