reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej!
Coś tu ostatnio cicho... Dziś czeka mnie dłuuugi dzień bo wieczorem mamy spotkanie wspólnoty mieszkaniowej, zmiana zarządcy i takie tam sprawy. Wczoraj miałam pranie tapicerki kanapy i dywanika. Teraz nawet paski widać na kanapie które zdążyły się ciut zakryć za brudem ;-) A jutro planuje urlop by załatwić przerejestrowanie auta bo urzędy czynne dłużej tylko w środy a w środy ciągle coś mi wypada, np za tydz badania prenatalne

Anika jak tam szkoła? Jeszcze jakieś ciekawe dragi bywały? ;-)

Luize chyba dziś masz punkcje? Mega kciuki trzymam!!!!! Daj znać jak się czujesz i ile jajec pobrano

Blue pewnie za trzech pracowałaś co? Stąd przemęczenie? Wykorzystaj L4 i odpoczywaj dużo

Pole gdzie zniknęłaś?

Magda jakie masz na dziś plany? Dzień wolny? ;-)

Kasik jak się czujesz? Wszystko ok?
Enni, Queen, Niebajka jak tam u Was?

Miłego dnia dziewczyny!

hey

u mnie dzień pracy w domu. zrobiłam część papierów, które zabrałam z biura, a teraz przerwa śniadaniowa :-) czyli śmig i jestem.

dziś nie robię nic ciekawego. no chyba że wziąć pod uwagę, że buszuję na allegro w poszukiwaniu materiału na nowe zasłony, a i jeszcze czekam na tel z labo. wczoraj dzwoniłam , to dostałam info, że są gotowe ale musze do dziś poczekać. masakra...:szok:

poza tym postanowiłam odpocząć. później poćwiczę. o Barwy szczęścia, to obejrzę sobie do kawki:-)

Blue trzym się ciepło:-)

Hej Dziewczyny, ja już po. Tak na szybko. Czuję się dobrze. Pobrali 11 komórek :-D Dzięki za wsparcie. Odezwę się później.

Luize super wynik, kciukasy za sex na szkiełku :tak::-)

Smerfeta u mnie (odpukać) ok, plamienia ustały ale tak jak ostatnio pewnie po kilku dniach powrócą więc boję się cieszyć :zawstydzona/y: Byłam dzisiaj na paznokciach więc 2 godzinki relaxu, później mniej przyjemna wizyta w aptece (zapas encortonu, lutki podjęzykowej, acesan, chela mag b6, prewenit intensiv) bo jestem lżejsza o 204 zł. Teraz obiadek, kilka zaległości papierkowych i forum ;-):-D

MagdaM mam nadzieję, że w końcu zadzwonią do Ciebie z labo z wynikami bo ja już straciłam cierpliwość a Ciebie podziwiam :tak:

Blue kochana odpoczywaj ile wlezie, musisz mieć siłę do dalszej walki. Jestem z Tobą :tak::-):tak:

Czy ktoś w ogóle podchodzi do IUI z tego wątku???

Wróciłam dopiero co i (nie) stety jutro znowu chemia jesli dadzą, więc papiery wariackie jak to u mnie.
Co do wizyt w restauracjach to faktycznie Blue wierze, ze byś ugotowała smaczniej, ale Magdo moze na chusteczce wyglądało to niefajnie, ale na talerzu super. Ta restauracja miała jedzenie niesmaczne, ale pięknie podane i używali technik troche jak z kuchni molekularnej.
Wstawiam Wam zdjecie jednego z moich dań i niestety rozbabranego juz dania M...zwróćcie uwagę po sztućcach jakie to "ogromne" porcje...

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 58
No i odpowiadając na Twoje pytanie Aniko zakonczylismy pobyt zaliczając pobyt w sprawdzonej i ulubionej restauracji japońskiej na teppanyaki, bo mieliśmy gości i nie chcieliśmy ryzykować...
Poza tym jak przeczytałam co wczoraj napisała Smerfeta to jedyne o czym moj mózg potrafi teraz pisac to jedzenie...
Ale wiem co u kazdej z Was i kciuki niezmiennie:-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 56
Pole no faktycznie wygląda przyjemnie na talerzu:-)

dzwonili z labo. i tak sobie pomyślałam jakie to życie przewrotne. pewnie w tej samej chwili koś w innym zakątku świata chciał u słyszeć, że jego wyniki są dobre... a ja poczułam jakiś dziwny niewytłumaczalny smutek. okazuje się, że wyniki ok. nic nie znaleźli co miałoby przeszkadzać w zapłodnieniu. i tak naprawdę dalej nic nie wiem. aj jakoś mi tak byle jak... jak dostaniemy wyniki umówimy się do kliniki i kolejne podejście. sorki że smęcę ale mam jakieś opadnięte ręce...

reklama
Pole porcje rzeczywiście mikroskopijne, ja bym się na pewno nie najadła, zwłaszcza przy moim apetycie ostatnio ;-):-D Zastanawiam się czy ja na pewno jestem w ciąży bo zero dolegliwości, może to tylko ciąża spożywcza? :confused: Kiukasy za jutrzejszą chemię, żeby podali a M niech ją przyjmie łagodniei bez komplikacji :tak:

Do góry