reklama
kasik36
Fanka BB :)
Dziewczyny macie może kontakt z GizaS? Nie odzywa się długo, mam nadzieję, że nic złego się u niej nie dzieje a wręcz przeciwnie, może zaskoczy nas baaaaaaaaaaaardzo dobrą nowiną Tego jej życzę z całego serducha :-)
blueskye
Anna Przybylska zyje.juz ktorys raz zostala usmiercona przez jakis plotkarski portal.
Nie mam kontaktu z GizaS.
Nie mam kontaktu z GizaS.
kasik36
Blue obys miala racje ale w necie nic na ten temat tym razem nie pisali wiec obawiam, ze to moze byc prawda
blueskye
Wlasnie w necie sprawdzilam myslisz ze by nie napisali? A gdzie to slyszalas?
Mam kolejne l4. Zemdlalam w pracy i mi moj przelozony kazal isc na l4. No to bede odpoczywac...
Mam kolejne l4. Zemdlalam w pracy i mi moj przelozony kazal isc na l4. No to bede odpoczywac...
smerfeta
Blue swoją info usunęłam. Chciałam tylko Wam przekazać bo rozmawiałyśmy o Niej. Na necie są tylko te stare nieprawdziwe wieści. Też bym chciała by to była nieprawda... mam nadzieję że ktoś sobie nie zrobił takiego żartu... ale nie sądze
Ostatnia edycja:
kasik36
Blue co sie dzieje? Jestes oslabiona? Moze idz do rodzinnego i zrob podstawowe wyniki. Dbaj o siebie kochana
blueskye
Chyba ze 3miesiace temu byla afera dokladnie o to. Chodzi nie o zart... ale o kase...ilosc klikniec. Cholerne sępy z tych mediow...
reklama
kasik36
Blue w lipcu jeden portal podal taka dramatyczna a niesprawdzona wiadomosc i byla afera. Teraz w necie cisza.
Podziel się: