reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Smerfeta, świetne wieści! bardzo się cieszę, że nie masz już tego cholerstwa! teraz już bedzie tylko dobrze!
mam nadzieję, że u mnie ten moment też nadejdzie ;)

KAsik, jak Twoje plamienia? czy Wy dziś ze Smerfetką widziałyscie?:)

Luize, jak tam? kciuki od &&&&&&&&&&&&& już czerwienieją ;)

Agaawo, dzięki! ale miałaś ciekawe plany na niedzielę :)

Anika, plan został zrealizowany w 100%. Suuuuper niedziela była. Hihi...

Kasik pochwał sie co kupiłaś. Znalazłam jeszcze jedna fajna stronkę z ciuchami: odzież ciążowa Piękna Mama fajne bluzeczki, podobają mi sie.

A dzisiaj po pracy zabralam sie za segregowane szafy. Po pierwsze przed wyjazdem na wakacje, a poza tym schowam stare ciuchy w które sie nie mieszczę na górne Półki szafy z nadzieją, ze jeszcze kiedyś sie w nie zamieszczę, a po drugie nie chce przesadzić z zakupami ciazowymi. Ciężka to robota. Uff... Nie nadaje sie na modelkę.

Pole...ja Ci za darmoszke moge takie dania zrobic :) jeszcze borowek dorzuce... bedzie smaczniej ;) darow lasu mam pod dostatkiem :) chyba ze...to co zaczeliscie jesc to byla ozdoba :) a Wy glodni...i sobie torfu nabraliscie na talerze ;)

Smerfeta co Ty mówisz??? :szok: Akurat wczoraj rozmawiałam o niej z M w drodze z Invicty, jakoś tak mi się przypomniała. Lubiłam ją, jedna z niewielu aktorek a nie celebrytek, swoje życie prywatne skrzętnie chroniła i jak widać nawet odejść udało jej się pocichutku. Ach życie ...

MagdaM to Marylka ze Złotopolskich :-(

reklama
Do góry