reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzieki dziewczyny z ciepłe słowa i kciuki.
Ananasik stoi już w kuchni :tak:jutro oficjalnie go pociacham ;) Olej lniany dzisiaj dokupiłam bo ten w domu przeterminował się. W torebce folik no witaminke D łykam:) Spadam kochane do domciu....wreszcie...:)

reklama
Pole Kicius rośnie w oczach i widać że już ruchliwy :-) jeszcze trochę i będzie biegał po mieszkaniu i nie będzie tak łatwo cyknąć zdjęcie ;-)

Anika witamina C1000 szybko stawia na nogi :-) co do auta to już u mnie standard w tym roku. Wszystkie typowe awarie dla forda sypią się na nas w tym roku. Mam nadzieję że teraz nastąpi ostatnia naprawa i sprzedajemy. Chcesz kupić? ;-) auto zmieniamy bo mamy dobrą okazję by kupić auto od taty - pierwszy właściciel, mały przebieg, wygłaskany i zadbany :-)
Olej lniany to taka nowość na wątkach o ivf. I jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności, prawie wszystkim tym które piły 2 łyżki dziennie tego oleju przy transferze czy całej procedurze ivf, udało się :-) I to nie były dziewczyny które po raz pierwszy podchodziły do ivf. Jakby co Kasik na pewno zdradzi Ci nazwę tego który ona piła bo ten ponoc znośny do przełknięcia. Olej ten ma dużo kwasów omega, działa bakteriobójczo i grzybobójczo a wszystkie jego właściwości na pewno znajdziesz na google ;-)

Mam wyniki TSH. Teraz wynosi ok 0,5 :-) szybko się poprawiło bo mniejszą dawkę euthyrox biorę od piątku

Was teraz zaskoczę. bo żem w domu sama..to takie winko miałam...i tak troszeczkę nalałam..i jeszcze troszeczkę..i ciut....a po co tyle zostawiać-dopiję :-D
no.
i jest śmiesznie generalnie.
no może nie całkiem.
ale można coś wyłapać.

na pewno wiem...
hm.
wątek mi się zgubił....

no dobra..zacznijmy od początku....
:-)

pijam tylko po stratach staraniowych.
myślałam ze nie zdąze stac sie alkoholikiem...
ale kurde chyba zdazę (czarny humor..kto ma ten się śmieje..kto nie to się dziwi ;-))...

No i teraz..w zwiazku z zaistniałą sytuacją mam problem z wykonaniem swoich zadań( taki żart był:"miałam kiedyś super moce ..ale psychiatra mi je zabrał" ;) <----kolejny dowcip z którego zwykle tylko ja się śmieję...
no i...o czym to ja....

poczekajcie..zobaczę :)

dobra..coś o humorze było :)

więc...generalnie weszłam tu choć nie miałam(po pijaku się nie powinno przynajmniej...bo to wiadomo potem co sie napisze? ;) )zebyście się nie martwiły...znaczy że nie tak bardzo. ze się pozbieram ...
i świat sie jeszcze nie skończył..choć można powiedzieć że jest blisko...
jutro będe cierpiec bo migrena..potem coś tam..minie tydzień..drugi...i będe jak funkiel nówka-nie śmigana.

dzięki za wszystko.
(w sensie za wsparcie.).
a może już załapałyście za pierwszym razem...
(jak załapałyście to nie czytajcie reszty ;) )

i chyba się grzecznie położę:)...a z psem muszę:)))
no .too hm...poczekam chwilkę aż mi troszkę przejdzie :)

BLue, dobre wino nie jest złe ;-) na zdrowie, ku polepszeniu nastroju, przegonieniu złych myśli, w ogóle! jestem za :) tylko o piesku i całej zwierzecej ferajnie nie zapominaj, bo bez Ciebie nie dadzą rady!:) zuch dziewcyzna z Ciebie:))

Smerfeta, własnie piję witaminę C, łykam też wapno - taki zestaw:) póki co ciurkiem z nosa mi kapie, głowa boli, ale żyję :) co do auta, to w coś małego celuję ;) a Ty chyba kombi masz, czy cos zle kojarze?
dzięki za info o oleju:) rozumiem, ze on na zagnieżdzenie jest?:) KAsik, podeslij nazwę:)

Pole, no ja nie mogę się na Kiciusia napatrzeć, no! :)

reklama
Do góry