reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej!
Jejku jak ciężko ogarnąć kiedy Was tu tak dużo, i tyle piszecie:) Jeszcze się nie przyzwyczaiłam i proszę o wyrozumiałość :p
Kasik - nie denerwuj się. Wiem, wiem debilne - ale jeśli doktorek Cię uprzedził, postaraj się jak najmniej stresować. Każda z nas będzie mamą i nawet nie śmiej w to powątpiewać! Zresztąm ty już jesteś! Jeśli brązowe, to może jeszcze Ci gdzieś coś "starego" zabalowało i spłynęło dopiero teraz.. Oby tak było i tego się trzymajmy:) Odpoczywaj i nie stresuj się na zapas.
Luize, jeśli Cię to pocieszy moje amh to 17. I nie mam pco chociaż podejrzewałam je własnie po otrzymaniu tego wyniku.Ja mam jedynie stwierdzoną wielopęcherzykowatość. Lekarz mi też powiedział, że lepiej wyższe niż nizsze. Myślę, że możesz być spokojna o stymulację:)
Chyba Smerfeta pytała, w której klinice się leczę - Invimed Wrocław.
Pole - ciesze się razem z Wami!
Blue - odpoczywaj, odpoczywaj i odpoczywaj:)
Ja dziewczyny walczę z pępkiem, który ciągle mi krwawi. Lekarz powiedział, że to przez krwiak, który mam w brzuchu. Sączy się z niego krew a ujście znalazła w miejscu wprowadzania trokaru i blizna nie chce się zasklepić, bo ciągle podcieka:( W niedzielę lecę na pierwszy od 3 lat urlop i nie zapowiada się zbyt wspaniale. Ani jeść - bo dieta, pić % tym bardziej, ani kąpać, ani opalać, ani zwiedzać. Strój kąpielowy kupiony miesiąc temu spada mi z suchotniczego biustu i tyłka, wygladam conajmniej żalośnie, a teściowa tylko pomaga mi czuć się gorzej niż gorzej. Własciwie to nie wiem po co tam lecę.
A propos grzybków to wczoraj zamroziłam trochę podgrzybków. Będą na święta.
;*

reklama
Kasik jak sie czytało posty dziewczyn które używały aplikatora, to one miały brązowe plamienia częściej, a ponury troche opiłuj, trudno - jestes Mamą i możesz być piekna z krótkimi pazurkami. Znam ten bol:)) przyzwyczaj sie zreszta, bo przy maleństwie to raczej tez tipsy niemożliwe. &&&&&

Agaawa dzisiaj juz aplikator poszedl w kat. Tylko mam wrazenie, ze dzieki niemu leki byly aplikowane glebiej i mniej wyplywalo. Zreszta wydawalo mi sie, ze to bardziej higienicznie, aplikator mozna wyparzyc. Pazury skrocilam w srode na dopelnieniu wiec jakos daje rade. Mam zaokraglone wiec krzywdy sobie zrobic nie powinnam. Zelowymi paznokciami to nawet dobrze podrapac sie nie da ;)

Prawda Kasik? Cieszyć sie z chemii, dziwne co najmniej...
Nie sadzę, żebyś mogła zrezygnować z aplikatora, gmeranie pazurami dopiero zrobi spustoszenie.
Jak brałam Lutinus to moczylam go w wodzie, zeby tak nie podraznial.
I nie szukajmy problemow głębiej...bo zwariujemy...

Luize tylko sie cieszyć z wysokiego Amh, a w normie. Tez miałam swego czasu wg starych norm jeszcze bardzo wysokie jak na swój wiek. Dlatego drobnopecherzykowatosc i możliwość hiperki spowodowały, ze jechałam na najniższych dawkach leków. Lekarka bardzo o to dbała, bo chciała, zeby miała podany świeży zarodek.
Smerfeta my pod Łubiana stacjonujemy, ale aż takiego zatrzęsienie grzybów nie ma. Tak szalejesz z ta biżu, ze wreszcie ja posiejesz na amen.
I potem ja idę lasem i patrze, a tu krasnoludki toczą Twoj pierścionek zaręczynowy a krasnoludkowe kręcą hula hop obraczką.
Aggawo a co Ci Klusek nawywijal? Mam nadzieje, ze nie jesteś przemęczona...
Niebajko wyglądasz na umeczoną:(

Gdzie jest chomik? Pilnie potrzebuje:rofl2:

Kasik bez aplikatora to ja bym miała Lutke w majtkach, poza tym wlasnie ze względu na rozpulchnienie lepiej mi było delikatnie aplikatorem popchnąć.
Kiedys zapomniałam wziąć go do Warszawy, nie dość ze sie umeczylam to weszło na palec tylko i wszystko miałam podrażnione.
Ja bez aplikatora sobie zycia nie wyobrażałam z Lutka pod jednym dachem, jezeli to dachem mozna nazwać;)

Pole no wlasnie dla mnie aplikator tez byl super sprawa i nie za bardzo wyobrazam sobie zycie bez niego. Zawsze wchodzil bez problemu, nie czulam, zebym sie urazila lub podraznila. A Ty mialas jakies plamienia? Dlugo bralas lutinusa?

Chomik u mnie...dobrze sie zywi karma dla krolikow..bo kroliki wyzeraja karme psu a pues zebra o moje jedzenie.
Chomika nie oddam...choc dzis jakos mi ...nie tak...
Jak w kazdym transferze...dzis jest tak samo... mala ilosc sluzu podbarwiona brunatnie.2dpt. Za kazdym razem tak samo. Nie ludze sie juz specjalnie.

reklama
Do góry