reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki AMH i czy to możliwe, że wzrosło??? W zeszłym roku miałam ponad 5, a teraz 6,2. Czy to nie za dużo jak na mój wiek (32 lata)? Jeszcze dobrze nie zaczełam, a już głupieję ;-) za wysokie AMH to też chyba nie dobrze?

reklama
Luize mozliwe, ze poprzednio robilas badanie metoda innej generacji bo sie zmienily w miedzy czasie odczynniki i sa bardziej czule
AMH nie moze wzrosnac. A nie masz pco? Jak dla mnie wynik super :) Tak mamy dzisiaj rocznice ale 4 wiec niezbyt celebrujemy. Byla kolacja w restauracji ale ja juz przyjechalam do domu odpoczywac a M zostal bo mamy dzisiaj goscia - znanego detektywa, czyli pana R :)

Ostatnia edycja:
Kasik - na właśnie nie mam pco, @ regularnie co 28 dni, zawsze 1 dominujący pęcherzyk, wszystko jak w zegarku. Na wyniku norma do 8, więc może jest ok. A czy w związku z wysokim wynikiem może grozić mi hiperka?

Kasik - masz rację, w poniedziałek dowiem się wszystkiego.

A gdzie reszta Pań?
Smerfeta - muchomorów nazbierałaś czy co? ;-)
A Anika - chyba jeszcze z kawy nie wróciła.
Blue - usprawiedliwiona - pewnie śpi z kropkami :-)
Magda - jeszcze w zachwycie przymierza buty...?
A Agaawa - czyżby jeszcze w pracy?
Niebajka - też milczy..
Milena - zniknęła na dobre...
A Emenems - miała wrócić we wrześniu, a on już za pasem, więc czkaaammy......

Ostatnia edycja:
Hejka!
Luize grzyby fakt jadłam ale nie te czerwone :-) dziś już mnie nie zabrali na grzyby bo w planach było długie grzybobranie a wszyscy na mnie dmuchaja i chuchają więc zostałam w chacie z obrazonym psem :-) Później podziwiałam całkiem niezłe zbiory, trochę czyściliśmy, trochę jedliśmy i do domu. Najpierw pojechaliśmy do rodziców i najlepsze jest to że znowu wrocilam do domu bez obrączki i pierścionka. Tym razem została u rodziców bo zdjęłam do czyszczenia grzybów :-)

Pole bardzo się cieszę że otrzymaliście kwalifikację! Teraz kciuki za realizację :-)

Kasik wszystkiego naj naj wspanialszego z okazji rocznicy ślubu!!! :-)

Blue ale masz zwierzyniec w domu! pies nie gania zajców? ;-) a chomik też u Ciebie się schował? Bo ostatnio ani widu ani słychu po nim

Pole jeszcze nigdy sie tak nie cieszylam z czyjejs chemii, jak to punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia a wlasciwie lezenia (na kanapie) :)

Smerfeta przyznaj sie, ze Ci sie znudzil pierscionek i obraczka i chcesz nowe. Starasz sie jak mozesz zeby zgubic ;)

Kasik wywal ten aplikator! To moźe od tego. I pamiętaj nic tak dobrze Kropokowi nie robi jak SPOKÓJ MAMY. Juz jestes MAMĄ! Nie gadaj głupot.

Pole tak bardzo sie ciesze! Bedzie dobrze, wiedziałam. &&&&&&&

blue coś czuje w kościach, ze będziesz miała mdlosci jak Genna przy tych twoich Kropkach, bo juz tylko boli i objawow wypatrujesz, a to duzo za wcześniej! &&&&& sciskam Cie Śpiochu!

A moj Kropek dzisiaj dał mamie popalić, od wczoraj sie kiepsko czuje. I to porządnie kiepsko. No ale nic to, nie narzekam.

reklama
Do góry