Dziewczyny odebrałam dziś wyniki AMH i czy to możliwe, że wzrosło??? W zeszłym roku miałam ponad 5, a teraz 6,2. Czy to nie za dużo jak na mój wiek (32 lata)? Jeszcze dobrze nie zaczełam, a już głupieję ;-) za wysokie AMH to też chyba nie dobrze?
reklama
kasik36
Fanka BB :)
Luize mozliwe, ze poprzednio robilas badanie metoda innej generacji bo sie zmienily w miedzy czasie odczynniki i sa bardziej czule
AMH nie moze wzrosnac. A nie masz pco? Jak dla mnie wynik super Tak mamy dzisiaj rocznice ale 4 wiec niezbyt celebrujemy. Byla kolacja w restauracji ale ja juz przyjechalam do domu odpoczywac a M zostal bo mamy dzisiaj goscia - znanego detektywa, czyli pana R
AMH nie moze wzrosnac. A nie masz pco? Jak dla mnie wynik super Tak mamy dzisiaj rocznice ale 4 wiec niezbyt celebrujemy. Byla kolacja w restauracji ale ja juz przyjechalam do domu odpoczywac a M zostal bo mamy dzisiaj goscia - znanego detektywa, czyli pana R
Ostatnia edycja:
kasik36
Luize lekarz dostosuje dawki lekow do amh, nie martw sie na zapas.
Kasik - masz rację, w poniedziałek dowiem się wszystkiego.
A gdzie reszta Pań?
Smerfeta - muchomorów nazbierałaś czy co? ;-)
A Anika - chyba jeszcze z kawy nie wróciła.
Blue - usprawiedliwiona - pewnie śpi z kropkami :-)
Magda - jeszcze w zachwycie przymierza buty...?
A Agaawa - czyżby jeszcze w pracy?
Niebajka - też milczy..
Milena - zniknęła na dobre...
A Emenems - miała wrócić we wrześniu, a on już za pasem, więc czkaaammy......
A gdzie reszta Pań?
Smerfeta - muchomorów nazbierałaś czy co? ;-)
A Anika - chyba jeszcze z kawy nie wróciła.
Blue - usprawiedliwiona - pewnie śpi z kropkami :-)
Magda - jeszcze w zachwycie przymierza buty...?
A Agaawa - czyżby jeszcze w pracy?
Niebajka - też milczy..
Milena - zniknęła na dobre...
A Emenems - miała wrócić we wrześniu, a on już za pasem, więc czkaaammy......
Ostatnia edycja:
smerfeta
Hejka!
Luize grzyby fakt jadłam ale nie te czerwone :-) dziś już mnie nie zabrali na grzyby bo w planach było długie grzybobranie a wszyscy na mnie dmuchaja i chuchają więc zostałam w chacie z obrazonym psem :-) Później podziwiałam całkiem niezłe zbiory, trochę czyściliśmy, trochę jedliśmy i do domu. Najpierw pojechaliśmy do rodziców i najlepsze jest to że znowu wrocilam do domu bez obrączki i pierścionka. Tym razem została u rodziców bo zdjęłam do czyszczenia grzybów :-)
Pole bardzo się cieszę że otrzymaliście kwalifikację! Teraz kciuki za realizację :-)
Kasik wszystkiego naj naj wspanialszego z okazji rocznicy ślubu!!! :-)
Blue ale masz zwierzyniec w domu! pies nie gania zajców? ;-) a chomik też u Ciebie się schował? Bo ostatnio ani widu ani słychu po nim
Luize grzyby fakt jadłam ale nie te czerwone :-) dziś już mnie nie zabrali na grzyby bo w planach było długie grzybobranie a wszyscy na mnie dmuchaja i chuchają więc zostałam w chacie z obrazonym psem :-) Później podziwiałam całkiem niezłe zbiory, trochę czyściliśmy, trochę jedliśmy i do domu. Najpierw pojechaliśmy do rodziców i najlepsze jest to że znowu wrocilam do domu bez obrączki i pierścionka. Tym razem została u rodziców bo zdjęłam do czyszczenia grzybów :-)
Pole bardzo się cieszę że otrzymaliście kwalifikację! Teraz kciuki za realizację :-)
Kasik wszystkiego naj naj wspanialszego z okazji rocznicy ślubu!!! :-)
Blue ale masz zwierzyniec w domu! pies nie gania zajców? ;-) a chomik też u Ciebie się schował? Bo ostatnio ani widu ani słychu po nim
kasik36
Pole jeszcze nigdy sie tak nie cieszylam z czyjejs chemii, jak to punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia a wlasciwie lezenia (na kanapie)
Smerfeta przyznaj sie, ze Ci sie znudzil pierscionek i obraczka i chcesz nowe. Starasz sie jak mozesz zeby zgubic
Smerfeta przyznaj sie, ze Ci sie znudzil pierscionek i obraczka i chcesz nowe. Starasz sie jak mozesz zeby zgubic
kasik36
Kurcze przed chwila podczas aplikacji lutki znowu brazowo w srodku Doktorek mowil, ze tak moze sie zdarzyc ale boje sie, ze w nocy dostane znowu krwotoku. Boze czy nie jest mi pisane zostac matka?
Kasik wywal ten aplikator! To moźe od tego. I pamiętaj nic tak dobrze Kropokowi nie robi jak SPOKÓJ MAMY. Juz jestes MAMĄ! Nie gadaj głupot.
Pole tak bardzo sie ciesze! Bedzie dobrze, wiedziałam. &&&&&&&
blue coś czuje w kościach, ze będziesz miała mdlosci jak Genna przy tych twoich Kropkach, bo juz tylko boli i objawow wypatrujesz, a to duzo za wcześniej! &&&&& sciskam Cie Śpiochu!
A moj Kropek dzisiaj dał mamie popalić, od wczoraj sie kiepsko czuje. I to porządnie kiepsko. No ale nic to, nie narzekam.
Pole tak bardzo sie ciesze! Bedzie dobrze, wiedziałam. &&&&&&&
blue coś czuje w kościach, ze będziesz miała mdlosci jak Genna przy tych twoich Kropkach, bo juz tylko boli i objawow wypatrujesz, a to duzo za wcześniej! &&&&& sciskam Cie Śpiochu!
A moj Kropek dzisiaj dał mamie popalić, od wczoraj sie kiepsko czuje. I to porządnie kiepsko. No ale nic to, nie narzekam.
reklama
kasik36
Agaawa myslisz, ze to od aplikatora? Nie czulam, zebym podraznila. Bardziej boje sie paznokci Mam wrazenie, ze dzieki aplikatorowi mniej lutki wyplywa na zewnatrz.
Podziel się: