reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole łóżeczko wygląda na bardzo solidne, dobre są takie rady doświadczonych mamusiek bo człowiek czasami skłonny jest zapłacić więcej za dobrą rzecz, która miałaby służyć lata a tu się okazuje, że niekoniecznie. Kiciusiowa sesja jak zwykle niepowtarzalna. Powtórzę się pewnie ale na zdjęciach Kiciuś wygląda bardzo malutki a przecież w rzeczywistości to już kawał chłopa ;-):-D, co prawda widziałam go miesiąc temu więc teraz pewnie jeszcze bardziej urósł :-)

reklama
Smerfeto oj, ale emocje mi sie udzieliły...uffff Duzo jeszcze takich szczęśliwych chwil przed Wami:happy:
No bo Kasik niby ono takie jest solidne...ale dla mnie to pozory. Chciałam kupic jedno takie porzadniejsze, zeby "stało". Ale lozeczko, w którym jezeli chcesz zmienic poziom materaca to musza byc 4 osoby... Moze jakbym w sklepie wcześniej ogladnęła, ale wtedy to była nowość i nigdzie nie mogłam zlokalizować:(

Dziewczyny, jestem!:) mam beznadziejny internet w tel i tylko trochę Was podczytywałam, ale o pisaniu, to już mowy być nie mogło:/ ja byłam to tu, to tam - a naprawde, to w związku z tym,ze moj M musiał pojechac służbowo w podróż po Pl, to się z nim zabrałam:) i tak - w poniedziałek nawiedziłam Gdańsk i łapałam tego wirusa, co to dzieci ostatecznie w brzuchu sieje ;) no i spotkałam sie z kuzynkami i ich przeuroczymi córeczkami - zakochałam się!:) tym bardziej, ze jedna z nich, to taka moja wymarzona... ach:) a wieczorem piwko nad morze z przyjaciólmi, bo akurat w Sopocie wakacjują:) wczoraj rano ruszylismy do Wawy i tak oto pierwszy raz zawitałam w stolycy :D troszki zobaczyłam, mam apetyt na więcej:) tyle u mnie:) Yoanna (dziekuję), widzę, ze juz za mie o targu powiedziała i nawet linka wrzuciła, więc polecam:) w Trójmiscie jest:) wiec biegusiem:)

Kasik, Kropek cudo:) a podejrzewam, ze bicie serduszka jeszcze wieksze wzruszenie wywołało:) i Tobie Smerfetko gratuluję tych samych doswiadczen:))

Pole, ja wiedziałam, ze Kicius bez rehabilitacji się obedzie!:) super chłopak:) a zdjecia zaraz zobacze i naciesze oko:)

Magda... musisz jeszcze tu troszke z nami zostac w stanie niezafasolkowanym, ale Twoje oczekiwanie skraca się z kazdym dniem:)

Luize, pozbędziesz się torbieli i ruszysz z kopyta, mówię Ci:)

Blue, gdzie Ty?

Yoanno, jak synek się ma?:) upąły już trochę mniejsze, więc pewnie wiecej spacerkujecie:)

a u mnie chyba owu, bo tak mnie brzuch boli, ze szok:/

reklama
Anika - tak jestem z Warszawy :-) Dobrze wywnioskowałam, że Ci się u nas podoba? Fajne miasto tylko ciągle w biegu, dlatego tak Ci zazdroszczę wypoczynku na wsi ;-)

Smerfeta - super Kijaneczka :-D

A u mnie już zaczyna się plamienie, więc @ za progiem. W związku z tym w sobotę muszę jechać na badania w 3 dc, muszę powtórzyć m.in. AMH, w sumie 21 badań. Jak myślicie chyba muszę być na czczo, mam zbadać np. glukozę? Zaraz po badaniach mam już zacząć brać antyki. Ogarnął mnie jakiś taki optymizm :-D jak nigdy, oby został ze mną na dłużej.

Kasik - ja również proszę o bociana, w moich okolicach raczej o niego trudno :-D ;-)

Do góry