reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No i jest trzecia fotka dzisiaj:-)
Dlatego Smerfeto napisałam, ze "wczesne" ciąże sa jeszcze zwolnione;)
Co lekarz tłumaczy poprzez ten księżyc? Jak to księżyc pewnie spac Ci spokojnie nie daje...

reklama
Oj Genna! Ja wiem, ze to zdjęcie do góry nogami, ale ja przefarbowaną blondynka jestem i nie umiem z mojego Ipada zrobić, żeby sie dobrze wklejalo. Juz nawet Pole mi dawała techniczne rady, ale nic z tego.... Buuuu.... Trudno, Klusek i tak dobrze widoczny:)

Smerfeta pięknie! Takie widoki to ja lubię. :-D

No i ode mnie fruuuuuuu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pole jest to prawdopodobnie pozostałość po histeroskopii, tzw strefa hipoechogenna o wymiarach 15x9mm. Ma się to wchłonąć razem z torbielką o wymiarach 15,7 mm z prawego jajnika (czyli z tego produktywnego, bo ten mały z jajowodem to nierobotny). Lekarz kazał się nie martwić i dużo polegiwać. A jak już o wymiarach się rozpisałam to dodam, że Kropuś ma 7 mm :happy:

Kasik - super, super, super :-D:-D:-D Gratulacje, tak bardzo się cieszę :tak: Jak tak dalej pójdzie to niedługo wszystkie będziemy w ciąży.

Genna, Agaawa, Smerfeta - super fotki, przesyłajcie jak najwięcej tych fluidków!

Ostatnia edycja:
Sie rozryczalam tak ze trudno mi sie uspokoic. Mnostwo emocji. Radosci...bo wiem jak dziewczyny czekaly...walczyly...ale i ogrom mojego smutku. Trudno jest zostac sama w tym wszystkim. Dzieki Agaawa :*

Blue ale pamiętaj że my Ciebie rozumiemy... i mocno tule... przez kilka lat tak samo się czułam, a nawet tydzień temu tak się czułam gdy koleżanka zza biurka powiedziała mi że jest w ciąży... my nie zapomnimy tego uczucia...

reklama
Do góry