reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasiku! Ryczę jak bóbr! Tak bardzo sie ciesze. Modliłam sie codziennie jedną dziesiątkę różańca za Ciebie. Jakbym mogła to bym tam do Ciebie pojechała i uściskala Cie osobiście. Beta piekna i DUzA! Bliźniaki jak nic. Wiedziałam.

A ja byłam na USG, Kropek 9t i 2d, tak jak potrzeba. Dwa tygodnie zwolnienia, powiedziałam szefowi, przyjął to bardzo dobrze. Obiecał, ze auto mi zostawi:)) potem wstawie Kropka:)) tak wiec odpoczywam. Biorę *spam*, wodę morska do nosa, coś dowcipnego na grzybka i sie zaczynam lenić.

Ale sie ciesze!!!

reklama
Lipiec to jednak magiczny miesiąc ;) dziewczyny siedziałam miedzy wami ina spotkaniu sie zarazilyscie :) hahahaha
Kasik jeszcze raz gratuluje kochana nezalo ci sie w koncu :) teraz za przyrost a M z prezentu na pewno bedzie zadowolony :)

Kasik!!!!! normalnie fruwam! wiedziała, że się uda! bardzo się cieszę Twoim szczęściem!!! ach, jaka radość:) zamykasz lipiec kolejną cudowną wiaodmością:))) hahahah! odkąd tu jestem (a będzie kilka miesięcy), nie pamiętam podobnego miesiąca:)))) super!!! no normalnie skaczę:)

Agaawa, sliczny kropek i cieszę się, że L4 w toku:)

oj dziewczyny, teraz to już na bank trzeba kolejne forumowe spotkanie zwołać, skoro moc ciężarówek jest tak ogromna:))))

gratuluję Wam z całego serducha!!!! cuda się zdarzają:))

To jak dopadłam komputera to teraz moje oficjalne GRATULACJE DLA KASIK:-)
A obiecała, ze jak podtuczy bociany to dalej przesyła w świat, a w sumie troche ich jest, zdaje sie trzy osoby zbierały:)))
Teraz sie zastanawiam czy jak byłam na tym spotkaniu to tez bede w ciazy?;-) Taki żarcik mi sie wkradł tak zaczęły mi emocje buzowac po info od Kasik.

No i fotka od Agaawy czyli druga dziecięca w dniu dzisiejszym, no chyba, ze Hania sie dzisiaj zdecyduje;) Ale Ona sie pewnie na 1 sierpnia szykuje;)
Agaawo faktycznie tlusciutki dzieciaczek, w każdym razie tak sobie wyglada:rofl2:

Kasik jeszcze raz gratuluje!!!! teraz dopiero mogę się w pełni cieszyć! musiało tak być, bo tak jak napisałaś jesteśmy forumowymi bliźniaczkami i w końcu po tych latach udało się nam :-D:-D:-D nie mogło być inaczej
a080.gif

dodam jeszcze że mój mąż również cieszy się, że Ci się udało i przesyła gratulacje :tak:

dziewczyny co do lektury - właśnie zgłębiam Dziewczyny z powstania :happy:
Anika to prawda teraz mam czas na czytanie a tyle mi się uzbierało książek do czytania że na pewno będę miała co robić ;-)

Genna no niezłą "zarazę" zasiałaś :-D ale ani ja ani Kasik nie będziemy miały do Ciebie pretensji ;-) OBY WIĘCEJ TAKICH OWOCNYCH SPOTKAŃ :-D

Ostatnia edycja:
Pole, wiesz jak to jest. Ja bym chciała, żeby figurę Dzidzius miał po tacie, bo tata chudzielec i pochlania megatony jedzenia, a nic nie tyje, a żeby rozumek i co ważniejsze - charakterek:) miał po mamusi:rofl2:, ale wiesz jak to bywa. Pewnie bedzie odwrotnie:))

A wcale nie powiedziane Agaawo moj chudy po tatusiu, a objawy glupawki podobno zaobserwować juz mozna wyraźnie...tylko to akurat nie mam pojęcia po kim:-p
No i zaciazone, a gdzie fluidy?
Do tej pory tylko Milena sie podzieliła i od razu zadziałało:) Wiec chociaż te zaawansowane niech nie skąpią...

reklama
Agaawa ale masz kluseczka w brzuszku :tak: bardzo dobrze że jesteś na zwolnieniu, musisz wyleczyć się i odpocząć
Genna już mam leciutkie mdłości, widać też w gratisie dostałam :-D
Pole ja się jeszcze boje wysyłać fluidy ;-) Czekam na serduszko i na zniknięcie "rogala":sorry:

a oto mój Kropeczek i niechciany "rogal" zaraz pod Kropeczkiem DSC_0505[1].jpg

Załączniki

• DSC_0505[1].jpg
    DSC_0505[1].jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 46
Do góry