reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzien dobry:happy:
Jeszcze raz dziekuje za wsparcie, magiczny ten wątek...
Teraz bede miała 2-3 miesiące względnej spokoju ducha, do następnego tomografu.
Wiec teraz moge zadziałać w druga stronę, oddać energię,ktora stad pobralam.

Wrzeszcze wiec na całe gardło, dziewczyny na zwolnienie! Nie warto ryzykować. Mnie lekarka od pierwszego dnia namawiała na rezygnację chociaż ze stresu zawodowego skoro z życiowego nie moge...

no i chomik mówi, ze sobie jaja robicie i GO nie wpuszczacie do domu:crazy:
Mówi, ze na lato zgolił futerko, wiec wyglada troche dziwacznie, ale to ON.

Kasik osiwieje do wyniku Twojej bety...

reklama
​Offtop...
Aniko
no ja na lekturę o górach sie nie decyduje, bo nie mam sił na czytanie TAKICH ksiazek(ze śmiertelnym kontekstem),poza tym mnie góry nie pociągają (poza klifami katedralnymi, ktore kocham) i nie mam żadnego sentymentu ani zrozumienia dla "ludzi gór". Po prostu nie moja bajka.
Ale jak byś miała jakas ciekawa lekturę w zanadrzu to słucham?
Marklund ma dwie czy trzy w miarę dobre książki, ale ogólnie pisarstwo średnie, a ostatnia z serii, ktora czytałam z miesiąc temu to mnie nawet wnerwiala;)
Tylko, ze jak sie człowiek juz w ciągnął to przeczyta wszystko, taki musik;)
Gdybys sie jednak wciągnęła w skandynawski kryminał to dysponuje seriami Lackberg, Liefa i ukochanego Nesbo. No dobra innych tez mam;) Taki kurier pewnie 30 zł kosztuje, a czytania na całe wakacje. Jakby co to sie polecam;-)

Pole nadal obcy , wczoraj była dyskusja bo doktorek trzyma z moim M inpowiedzial mu ze powiem mu na ucho na następnej wizycie bo tera to jeszcze nic nie było widać , a ja nie chce wiedzieć , wiec mam jeszcze chwilkę na przekonanie mojego starego :p

Genno, twarzowe zdjęcie! "Ten Obcy" boski jest:) otwarty, nieskrępowany :) a jak Ty sie czujesz?

Pole, dzięki za propozycję wysłania kuriera z przesyłką:) pewnie bym skorzystała, ale okazuje się, że moja przyjaciólka ma kilka pólek z seriami książek Marklund, Lackberg, Nesbo... jakoś wcześniej mnie do nich nie ciągnęło, ale ostatnio Ty je polecałaś, O również, wiec się skusiłam:) i nie żałuję :D no i masz rację - serię o Annice musze dokończyć, nie ma bata:)
tak się zastanawiam, co Ci polecić, ale nie wiem, czy lubisz np. felietony? ostatnio podczytuję książkę Reginy Brett "Bóg nigdy nie mruga. 50 lekcji na trudniejsze chwile w życiu".
uwaga 1 - Bóg z tytułu wcale się nie narzuca w treści - owszem, autorka jest bardzo wierząca, ale raczej przekazuje mądrości ogólnoludzkie, choć odsyła do religii- robi to jednak w bardzo wywazony sposób
uwaga 2. - felietony, jak felietony - ich wartośc bywa rózna - do tej pory przeczytałam 25 lekcji i więcej niz połowę, moge uznac za wartosciowe- coś z nich zapamiętałam
uwaga 3. - to nie ejst poradnik, który da odpowiedź - raczej sprowokuje do myslenia lub spojrzenia inaczej na problem
uwaga 4. - uważa,, ze sama tez byłabyś zdolna napisac cos takiego:)

zaintersowana? ;)

Anika czuje sie do D , wczoraj dostałam czopki przeciwwymiotne bo juz nie daje rady, wczoraj w gabinecie to troszke na mnie czekali aż skończę rozmowę z wielkim uchem, co zjem ląduje w kibelku , nawet po wodzie mam kłaczki i jest coraz gorzej :/ mam nadzieje ze te czopki pomogą bo juz brakuje mi otworów w ciele do wkładania rożnych rzeczy :) Hahaha chociaż juz odstawiam lutke i dupka bo możliwe ze przez duże stężenie progesteronu tak mam, zobaczymy :)

Genno naprawdę zakladasz, ze dziewczynki mogą byc takie niekulturalne?:rofl2:
Choc w dzisiejszych czasach to chyba one prym wiodą w tej materii...
Ale taka prawda, ze płeć to tak na polowkowym da sie określić, wiec sobie poczekacie:)))
No cóż wątek kiblany nie jest mi obcy( pisany z małej a nie wielkiej). Rekord dzienny to ponad 20 spotkań:no: Ale wtedy to nawet szklanka wody lądowala z siła wodospadu...takie atrakcje trzymały mnie około 2 miesięcy.
Aniko trzymałam nawet ta książkę w ręku, ale jakos pomyślałam, ze dobre rady sa po to, zeby je sobie w d...wsadzić.
Felietony lubię, podobno za bardzo nawet, bo podobno zamiast solidnego tekstu naukowego czesto schodze na manowce tegoż wlasnie:(
Zakupilam wczoraj "Lawendowy pokój", no wiem, ze kupowanie książek dla tytułu to lekka przesada, ale nie mogłam sie oprzeć...jak sadzić książkę po okładce- dobra jest:-p
A Tobie polecam, bo widze, ze mam bratnia dusze;) "Potem" i "Siostrę" oraz "Stan zdumienia". Juz któryś rok z rzędu, ale żadna kolezanka sie nie zdecydowała na przeczytanie, wiec w Tobie moja ostatnia nadzieja:))))

Dziewczyny kończymy miesiąc kolejnym cudem :-) Moja beta 8 dpt 93,71 mlU/ml :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Mam tyle pracy, że nie wiem w co ręce włożyć i nie wiem jak ja mam się skupić ;-):-D Na dodatek muszę trzymać język za zębami, postanowiłam powiedzieć M po godzinie 24-tej bo to już będą jego urodziny :tak: Teraz pozostaje się tylko modlić, żeby beta prawidłowo przyrastała :tak:

Tak więc wszystkie z naszego spotkania są już w ciąży. A ja goniłam Smerfetę i dogoniłam, w końcu to moja forumowa bliźniaczka więc nie mogło być inaczej ;-):-D

reklama
Kasik tak się ciesze. Czyli profesor wiedział co robi
Niższa od mojej ale tez wysoka. :) Gratuluję
Lipiec miesiącem płodności i cudowwww
Huraaa az mam ciarki. Ciesze się prawie jak wtedy kiedy odczytalam swoją bete

Do góry