reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Luize czuje się normalnie. Dzis tak trochę jak na @ mnie bolało ale to delikatnie. Jedyne co mi dokuczało to słaby apetyt i jak zjadłam to mi było nie dobrze ale to podobno po estrofemie a nie typowo po stymulacji
Kasik ty masz wizytę ja mam punkcje. Środa dla nas ważny dzień :)

reklama
Wiesz plastikowe to odpadają według mnie.
A nic mi się nie przyplatalo chyba tak zapobiegawczo w bocianie dają.
Mam globulki (betadine)od dziś do punkcji i tabletki(doxycycylini) od jutra do 1dnia po punkcji. Czyli tylko po 3 dni. W sumie nie dopytywalam ale zaszkodzić chyba nie zaszkodzi. Widocznie u nich tak jest

Smerfeta zdecydowanie stawia sie szklane butelki z napojami gazowanymi na stolach weselnych (oczywiscie zamkniete z otwieraczem) obok sokow w dzbankach. Niedopuszczalne jest stawianie w duzych plastikowych butelkach a niestety takie ludzie kupuja bo najtansze. A jeszcze jak widze napis iles tam % gratis to mi sie noz w kieszeni otwiera, fatalnie to pozniej wyglada na zdjeciach ale ciezko to ludziom wytlumaczyc. Wizyte mam jutro i pojutrze ale @ jeszcze nie przyszla wiec jutrzejsza musze odwolac, niestety przez 2 godziny sie nie dodzwonilam. Mysle, ze doktorek nie rozpocznie stymulacji z bakteriami w moczu. Najgorzej, ze wyniki posiewu beda dopiero w czwartek bo to sie choduje 48 h :(

Ostatnia edycja:
Smerfeta - jeśli chodzi o buteleczki u nas różnie to bywa, co wesele to jest inaczej. Faktem jest, że cola w tych butelkach smakuje najlepiej:tak:

Kasik - czy badania moczu standardowo zleca się przed ivf? Zastanawiam się czy nie powinnam zrobić jakiś dodatkowych badań na własną rękę.

Luize nie jest to badanie wymagane przed ivf, ja mialam w maju zapalenie pecherza, najpierw leczylam sama furaginem, przeszlo ale wrocilo, pozniej antybiotykiem i niby sie pozbylam a dzisiejsze badanie zrobilam tak dla siebie, myslalam, ze to formalnosc :(

Juz dawno nie byłam tak na bieżąco na watku. :)
Jezuniu jaka jestem samotna od piątku sama tu siedzę. Moj przyjeżdża jutro i to na dodatek o 22.
Za to cena za polski bus tylko 35 zł :) to chociaż tyle. Zwariuje tu
Musze się przyznać że się trochę opalalam a ze ma ciemna karnacje wystarczyło kilka godzin i jestem jak rumunka :)
Pole jak ja dostapie tego szczęścia co ty to też zwroce uwagę na główkę. Ten niemiecki o wiele fajniejszy bo ten belgijski jak na rower.

reklama
Kasik - to jednak dobrze, że zrobiłaś to badanie, trzymam kciuki, aby była to już ostatnia przeszkoda

Milena - trzymaj się, aby ta samotność zakończyła się wielkim szczęściem :-)

Ostatnia edycja:
Do góry