reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anika super że już po zabiegu. Trzymam mocno kciuki za pomyślne efekty. U mnie to jeszcze nie jest przesądzone kiedy mogę startować do crio. Czekam na wyniki hist pat - 3 tyg, a poza tym przepisane leki muszę brać ze 4 lub 5 tyg... wolę więc nie planować bo wtedy nastawiam się na działanie a potem wszystko w łeb bierze. Póki co umówiłam się z ginem na środę. Zobaczymy jakie jest jego zdanie

Magda słyszałam że u genetyka w Łodzi krótkie są terminy oczekiwania na wizytę i na wykonanie kariotypów. Genna wykonywała tam badania

reklama
Anika jedziesz vdo Kuźnicy? To ja prawie po drodze stacjonuje w Supraślu :)

Kasik36 już składałamm ale nie zaszkodzi. Sto lat...
Jest jest jest pierwsza ;)

Ostatnia edycja:
Kasik wstawaj no! Kolejka jest do życzeń! Wszystkiego!
Kolejno odlicz-druga

W tv internetowej nie moze znowu oglądać Formuly1 czy jakos tak...zwariować mozna.
Aniko M nie jest takim znowu zapalonym kibicem, w tym mundialu za Kolumbia był. Zauważyłam, ze odkąd zachorował ogląda duzo sportu, a unika filmów, a prawdziwy kinoman z Niego.
Mysle, ze w każdym praktycznie filmie przewija sie drażliwy motyw śmierci, choroby itd A on odciaża mózg czymś co dzieje sie szybko, od razu jest wynik i nie angażuje mózgu tylko emocje. Smutne to w sumie.

Kasik kochana wszystkiego najmilszego, na co dzień uśmiechu, radości i miłosci no i tego najważniejszego pomyślnego przejścia ostatniego odcinka do upragnionego maleństwa. żebyś już niedługo miała więcej niż jedno serduszko:-D

smerfeta
do Łodzi też dzwoniłam taki sam okres oczekiwania na wszystko i wizytę i badania.

anika, no super jest mieć imieniny i każde inne święto:-) u mnie w firmie jest tak, że zgodnie z regulaminem pracy mamy dzień wolny w dniu urodzin. urlop okolicznościowy:-) czekam na Twoje przemyślenia odnośnie książki. ja przez przypadek dowiedziałam się że od brata dostanę czytnik do e-booków, boszszsz ile ja będę czytała.
ale to w sierpniu dopiero bo wtedy przyjeżdża dlatego teraz jeszcze kupię książkę "Dom sióstr":-)

Pole dobrze, że mąż daje radę. cieszę się jak to piszesz

udanego dnia dziewczyny:-)

Kasik kochana wszystkiego NAJ- NAJ- NAJ- i oby to była ostatnia prosta do upragnionej fasolki pod sercem :-).

Pole candidia wyszła przy posiewie już chyba do porodu, bo ja sie na nic nie skarżyłam, a drek liczył który to tydzień, a do tego mam na wyniku też paciorkowce. Ty mnie nie strasz tym przygotowaniem do porodu, bo ja w lesie jeszcze jestem. Pamiętam jak pisałaś, że w sumie u Ciebie to mama o to zadbała i tak sobie myślałam że jak ja będę to na długo przed będę przygotowana, a tu zonk. I ostatnio wszyscy dzwonią zapytać czy już urodziłam i zaczął mnie strach ogarniać.

Kochany Kasiku, jeszcze ode mnie spełnienia marzeń. Obyś za rok miała mniej czasu na forum przez Małe Skarbiątko. Buziak soczysty od Szymonka :-)
Niestety nie dam rady więcej napisać, ściskam Was, miłego weekendu :-)

Kasik wszystkiego najlepszego!!!
s050.gif

spełnienia tego najważniejszego marzenia! oby to podejście było Twoje! mocno trzymam za Ciebie kciukole i z całego serducha życzę Ci by szczęście uśmiechnęło się teraz do Ciebie
035.gif

Ladybea jak się czujesz? upały mocno dokuczają? i jak kręgosłup?
Magda niestety przy tych naszych staraniach musimy być mocno cierpliwe. Czas ucieka a my nic nie możemy na to poradzić. W życiu nie pomyślałabym że na transfer będę tyle czekać. Przecież ivf miałam w lutym a już mamy lipiec a ja dalej czekam i nadal czekam na zielone światło :zawstydzona/y: ale tak trzeba, trzeba się dobrze przygotować a nie bez sensu podchodzić do coraz to kolejnych stymulacji. Więc dobrze robisz, zbadaj co trzeba bo to przecież droga do sukcesu

smerfeta ja to doskonale wiem:-) nie spinam się jakoś sprawami na które nie mam wpływu. wiem, że Ty bardzo czekasz, ale ja wierzę, że wszystko dzieje się po coś. razem. bardzo kibicuję żebyś jak najszybciej dostała zielone światło:-D

Kasik pewnie imprezuje:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik, radości, spełniania i małego Cudu, który zadomowi się pod Twoim serduchem! sto lat, sto lat! :)

Milena, tak, w poniedziałek jedziemy na tydzień do Kuźnicy - już słysze szum fal :)

Magda, ale rewelacyjny pomysł z tym dniem wolnym z okazji urodzin!:) wszędzie tak powinno być!

Pole, moze rzeczywiście cos w tym jest - kazdy film (nawet jesli nie wprost) traktuje o problemach, chorobach itp. i po co sobie dodawac zmartwien albo niepotrzebne emocje wywoływac? bardz mądry ten Twój M!!!

my dzis poszlismy do ICHOTu, czyli Interaktywnego Centrum Historii Ostrowa Tumskiego - kazdego, kto odwiedza Poznan, zachecam do wizyty w tym miejscu:) w koncu tu sie Polska zaczęła...
upał niesamowity, więc na resztę dnia chowamy sie w mieszkaniu :) milego dnia!

Do góry