reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Yoanna no to wiadomo skąd oczka. Ważne że nie od listonosza ;-) a jak Twoja waga po porodzie? Zawsze jestem ciekawa jak dziewczyny sobie radzą z tym, choć u mojej przyjaciółki bez żadnych problemów wróciła dawna sylwetka ale ona to chyba jest zakodowana na sylwetkę super laski ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Blue, no właśnie - czy te dzieci tak ładne i urocze być muszą?:) może wtedy mniejszą uwagę zwracałybyśmy na każdy bezzębny uśmiech czy rozbrajające spojrzenie? :)

Dziewczyny, a ja się Wam muszę pochwalić, że od ponad 2tygodni ćwiczę 6 razy w tygodniu:) wcześniej rzadko się ruszałam, no chyba, że można zaliczyć wchodzenie na 3piętro do mieszkania lub dyżurowanie na boisku w szkole hehhe :) ia jakoś tak po tych ostatnich rewelacjach, musiałam sobie znaleźć coś, co w 100%będzie zależało ode mnie - i znalazlam:) realizuję program wyzwanie z MelB i dobrze mi idzie - już widzę pewne zmiany - moze to tylko autosugestia, ale działa motywująco :) to skrót do treningu, filmiki na youtubie znajdziecie:) a zumba super sprawa! trening mel b.jpg

Załączniki

• trening mel b.jpg
    trening mel b.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 70
Smerfeta, ja teraz ważę mniej niż przed ciążą, ale wtedy to nie była mojw ulubiona waga. W ciąży dużo nie przytyłam, właściwie tylko brzuch a i ten był malutki... Mam sąsiadów, którzy nie chcieli uwierzyć, że Szymon to moje dziecko, bo ja przecież w ciąży nie byłam... I innych, którzy ją zauważyli pod koniec i jak rodziłam myśleli, że to 5. miesiąc.
Ale też była zima i ciuchy nie podkreślały ciąży, nie miałam też "ciążowego chodu".
W ciąży długo martwiłam się tym małym brzuchem, ale fajnie było wychodzić że szpitala w ciuchach sprzed ciąży. Oczywiście skóra na brzuchu dosyć naciągnięta była, jeszcze trochę zostało...ale to trzeba ćwiczyć, a tego nie robię... Za to noszę ciągle Szymonka i jestem na diecie bezmlecznej przez jego alergię, więc moje ukochane sery i słodycze odpadają.
Wydaje mi się natomiast, że zmieniła mi się budowa i biodra szersze są.
Anika, powodzenia i wytrwałości. Przy ćwiczeniach 6 razy w tygodniu to muszą być autentyczne efekty a nie autosugestia :-)

No ja tez jak wam mowilam cwicze duzo;)no ale dieta tez ważna jest co nie?
Ja sobie regularnie Zdjecia robie to mozna zauważyć efekty. Najgorzej te poslady po 30 stce :D robie po 100 przysiadów dziennie sle chybactrzeba zwiekszyć hehehe

26.04 64kg
ImageUploadedByForum BabyBoom1402181397.611274.jpg

26.05 62kg
ImageUploadedByForum BabyBoom1402181454.093898.jpg

Teraz jest 60kg. Chce tak do 56 , cos takiego, ale w koncu rozmiar M leży normalnie a nie jak z młodszej siostry. chociaz cos wychodzi...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1402181397.611274.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1402181397.611274.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 56
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1402181454.093898.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1402181454.093898.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry