reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zdjęcie0109.jpg

Pole poczułam sie wywołana do tablicy, więc przedstawiam Wam Hanię :-)

Załączniki

• Zdjęcie0109.jpg
    Zdjęcie0109.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Lomatko!!! Piękna :) gratulacje:)

Wariatki :D wszystkie razem!!!! Hehehe niecodzywam sie moje drogie bo byłam do 18 w pracy ( i nas wolny poniedziałek - zielone swiatki) i musiałam zrobic zamówienia az do wtorku włącznie... S do tego ide na 23 na ekstra do drugiej pracy:/ coz, sama chciałam!

Testy owu drogie- nie zapomnijmy, w Norwegii to takie ceny juz sa, chociaz akurat testy sa drogie bo samnlekarz mowil o tym.

No wczoraj juz meza zagonilam do sypialni chociaz dzis zauważyłam śluz owulacyjny, wiec trzeba powtórzyć jak o 3 wroce z pracy, teraz nie mam za bardzo siły....

A wam drogie panie udanego weekendu zycze!

A ja nie znoszę sklepów, przymierzalni,tego grzebania w ubraniach.
Dlatego u mnie internet i dwa zaprzyjaźnione sklepy stacjonarne.
Umiem kupować na odległość, wiec raczej sie nie mylę.

Kasik ja myslalam, ze Bonprix to taki dziad nad dziady, ale szczerze mowiac po swoich zakupach zmieniłam zdanie. A kupowałam minimum 4 lata temu, wiec skoro jeszcze jest moj model to albo ponadczasowy albo nikt go nie chce...

Ladybea
Pani Hania prześliczna! Bardzo udane zdjecie, a wcale nie jest tak,ze dzieci zawsze dobrze wyjdą na usg.
No dobra...popłakałam sie, bo wszystkie emocje do nie wróciły z czasów kiedy miałam jeszcze w sobie Obcego.

Ladybea, mam zdjęcie, na którym Szymo podobnie trzyma rączkę. Niesamowite było zobaczyć jak spał w tej pozycji pierwszej nocy... czary-mary ;-) A Hania prześliczna :tak: Zdrówka dla Was :-)
Pole, w ciąży od pewnego momentu czułam ruchy właściwie bez przerwy... już wtedy mogłam się spodziewać jaki to będzie temperament. Uwielbiam tego mojego nadaktywnego Syncia, ale na kilka dni mogłabym wymienić na spokojniejszy model ;-) Tym bardziej, że my generalnie nie mamy Go z kim zostawić - cała rodzina 400 km stąd...
Kolega ewidentnie miał inne niż Ty doświadczenia ;-) Kiciuś rzeczywiście wie, jak się zachować - super chłopak.
Ja z kolei ostatnio dałam się namówić koleżance na piknik z dziećmi. Ona z dwójką - trzylatek i trzymiesięczniak, inna koleżanka z 5-miesięcznym synem i my. Bardzo się zdziwiła, kiedy jej powiedziałam, że muszę z M. uzgodnić godzinę - będzie musiał nas zawieźć, bo sama się na podróż z Szymonem nie zdecyduję - ona ze starszym jeździła jak miał 1,5 miesiąca, teraz z 2 bez problemu. Czułam, że jej nie przekonuję mówiąc, że Szymon bywa trudnym pasażerem, w końcu ma większe doświadczenie... No i się spotkałyśmy. Wystarczyło 10 minut, żeby stwierdziła, że się dziwi, że ja w ogóle z domu z Młodym wychodzę ;-) "Posiedziałyśmy" może z 2 godzinki: 5-miesięczny połowę czasu przespał w wózku, a drugą przeleżał na brzuszku, 3-miesięczny plackiem na plecach z przerwa na karmienie - ich mamy właściwie mogłyby ich zostawić na tym kocu i wrócić za 2h. A ja z Szymonem musiałam porozmawiać, pomóc mu się czołgać, posadzić, podnieść, ponosić itd. i tak w kółko :-) W dodatku Szymon przypadł bardzo do gusty 3-latkowi, więc nie odstępował nas na krok i próbował z nim nawiązać jakiś kontakt co Szymon konsekwentnie ignorował.
Konkretnej daty kolejnego pikniku nie ustaliłyśmy :rofl2:
Smerfeta, sukienka super ;-) Kiedy wesele? Mam nadzieję, że uda się M. dobrze ubrać w rozsądnej cenie. Pochwal się po zakupach, nas też czekają.
Ja też śledzę wszystkie "stare" dziewczyny.... I nie przestanę, muszę zobaczyć takie zdjęcia jak to Hani :tak:
Edit:
Kasik, pięknie prowokujesz ;-) A ja się naprawdę staram :tak:

Ostatnia edycja:
Tadaaam! Byłam! Synuś śliczny! Ale zdjecie w wanience moje ulubione, kojarzy mi sie ze w przyszłości jak nic moze szpiegiem zostac ,tak looka:)
Piknik mnie ubawil, bo sie koleżankom zdawało...a każda mama wie jaki ma pakiet;)

reklama
Ladybea, jaka piękna dziewuszka skrywa się pod Twoim serduchem :))

yoanna, świetny opis pikniku - uśmiałam się :)) to tylko dowodzi, że póki ktoś nie zaobserwuje, póty będzie mówił, że jest inaczej :) uściski dla Szymka:)

moja drogie wrzucam Wam zdjęcie miśka, w którym się zakochałam i którego zamówiłam dla pewnego małego Przystojniaka :) obok Sida będzie napisane imię chłopca:)Sid.jpg

Załączniki

• Sid.jpg
    Sid.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Do góry