reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Queen pamiętam swoje początki kwiaciarni, kupowałam tylko rzeczy, które mi się podobały więc zazwyczaj były droższe. Życie szybko zweryfikowało i teraz po 10 latach patrzę na cenę, tandetne bukiety sztuczne na cmentarz w kolorach niepasujących do siebie idą jak woda ;-):-D

reklama
Kurcze, szok... :szok: Wychodzi na to, że lepiej nie zabierać się za prowadzenie interesu związanego z własnymi zainteresowaniami bo można się skutecznie zniechęcić do własnej pasji :happy2:

Dzien dobry:happy:
Ponieważ u mnie bardzo zle wieści nie pisze, zeby tu jeszcze atmosfery nie zagęszczać:(
Z okazji rozpoczęcia 6 miesiąca przez moje dziecko wstawiłam ostatni miesiąc z Jego zycia. Jedyna radość dla mnie w tej chwili.
Nieustajaco trzymam kciuki za Każdą.

gdzie ja mam kliknąć zeby ten miesiąc zobaczyć...?:eek:

Widzę stary zespół to troche posmutam...
Blue w moim normalnym albumie Kiciusia, wyświetla sie pierwsze zdjecie, ale w środku jest wszystko. Plus bonus z kamera wsród zwierząt...

Blue Pole wstawiła nowe zdjęcia Kiciusia w swoim profilu :-)

Chyba czas zacząć tworzyć czerwcową listę:
AntiZet: 05.05.2014. IUI, 19.05.2014. beta 82,14 :tak:21.05.2014. beta 236,50
Annie85: 15.05.2014. IUI, 30.05.2014. II kreski na teście :tak: 03.06.2014. MEGA wysoka beta
malaMii: 01.06.2014. IUI, 13.06.2014. wysoka beta
mariquita: 02.06.2014. IUI, 13.06.2014. wysoka beta

Pole stara gwardia na posterunku :tak:

Ostatnia edycja:
Kiciuś z mama dziękują zawirtualne odwiedziny.
Nie chce duzo o sobie, wiec w skrócie. Niestety ta chemia powoli przestaje działać, rozwój choroby o 11%. Gdyby był o 20% zaprzestali by juz chemii,bo więcej szkody niz pożytku. Tak wiec za 2 miesiące ponowny tomograf, bo w takich przypadkach takie sa wymagania NFZ.
W sumie żadnych alternatyw juz nie ma...
Jezeli z wycinka wyjdzie, ze nie ma mutacji genu dostanie terapie celowaną. Działa średnio 6 tygodni. Potem jest jeszcze jakis program eksperymentalny, ktory prowadzi nasz lekarz( w sumie jedyne szczescie, ze leczy nas najlepszy uczeń dr Szczylika), do tego tez sie trzeba kwalifikować i nie mam bladego pojęcia co to. Moze byc ze placebo.
M u lekarza sie załamał i powiedział, ze pora sie żegnać.
chyba nie wytrzymałam napięcia i u lekarza wrzasnelam, ze zanim umrze to ja Go zabije. Lekarz na mnie jak na wariata, ja czerwona, tylko M sie śmiał, bo wie co ja za dziwadlo jestem:(

M sie szybko podniósł psychicznie albo udaje.
Na drugi dzien poszliśmy i kupił sobie dwie pary butów i spodni. Oczywiscie nie omieszkał zaznaczyć, ze jedne do trumny...
Chyba liczy na te następne leki, ale On nie wie, że jesli nawet działają to bardzo krótko. Nie bede jednak uświadamiać, bo uważam, ze nie powinnam.

A teraz posmutam nad Wami;-)
Queen bardzo mi przykro, ze aż tak źle. Powiem szczerze, ze ja staram sie tylko takie rzeczy kupować,kombinować, dostawać.
Wiem, ze sa drogie w porównaniu z innymi. Ale ja wole zjeść plaster a czegoś co lubię niz hermetycznie zapakowanych konserwantów.
No bo jak robią 10kg wędliny z 1 kg mięsa to...
Dlatego podwójnie mi przykro, bo robiliście cos porządnego.

Kasik nad Tobą tez;) Bo kurczę robic cos wbrew swojemu poczuciu estetyki i gustu to jest mało fajna robota.
Niby o gustach sie nie dyskutuje, ale...
Ja dostałam zlecenie na bukiet ślubny, ale odmówiłam, bo to co dziewczyna wybrała było okropne i do niej nie pasowało. Próbowałam negocjować,podpowiedzieć, ale cóż model niereformowalny:(
Wiec odmówiłam. Wiem, ja z tego nie zyje...
Zawsze mnie dziwi upodobanie do tandety.

reklama
Pole zdjęcia Kiciusia są przecudne. Kawał chłopa już z niego :-) A Twoje zdjęcia z delfinami po prostu jak obraz, przepiękne:tak: Co do kwiatków to niestety jak się z tego żyje to nie opłaca się odmawiać wykonania czegokolwiek. Ja też czasami próbuję doradzać ale panny młode przychodzą już ze swoją koncepcją i ani rusz jej zmienić. Cóż, to ich ślub a nie mój więc płacą a my robimy ;-)

Do góry