reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To ja też mogę się wpisać do klubu połykaczek ibupromu!!! No po prostu całe życie człowiek się uczy. I jeszcze dawałam na ból swojemu M! Kasik dobrze, że o tym wspomniałaś :-)
Blue dzięki za tak szczegółowy opis.

reklama
Emenems ja też na bóle miesiączkowe, tyle że aż 2 tabl setki w 1dc :-/ Choć czasem jak siedziałam w domu to zamiast tabletek stosowałam metodę babci, czyli duży kielonek wódki ;-) :-D

Ps. Od ok roku biorę tylko 'dozwolone' leki

Ostatnia edycja:
Blue, dzięki za info o ibuprofenie - wyrzucam z apteczki! jak przeczytalam Twój wpis, to zdałam sobie sprawę, że moja II iui od razu była spisana na straty - przecież ja przez 10dni dostawłam leki przeciwzapalne!! w kroplówce!:-(co za cholerny zbieg okoliczności:wściekła/y:

emenems, nie martw się na zapas - choć domyślam się, że o niczym innym nie można myśleć. na szczęscie chyba aktywny weekend Ci się szykuje?

Blue, jak po powodzi? mam nadzieję, że obeszło się bez wielkich szkód! a co do przypadku Twojej koleżanki - ja się zawsze oburzam, jak czytam coś takiego! kiedys juz tu pisałam o pewnej forumowiczce, że lekarz w 7dc wyznaczył jej termin iui za 10dni!!! bez usg w międzyczasie!!! to ja się pytam na jakiej podstawie - "no bo zwykle mam owu w 17dc" szok, że takie rzeczy się dzieją - przecież podstawą jest monitoring :( smutne, że tyle musimy przechodzić, a jeszcze nie wszytskie możemy liczyc na fachową pomoc - bo tak to można wróżyć w fusów:/ i to jest przypadek z Polski :/

a my jutro na ślub i weselicho :) zaszalalam i kupiłam czerwoną sukienkę - rodzina się zdziwi, bo ja zawsze na czarno :-D

Ostatnia edycja:
powódz dzięki czemus tam nas omineła:)
naprawde odetchnełam z ulgą...

ja o ibupromie dowiedzialam sie dopiero przy trzeecim in vitro...polozna mi powiedziała po punkcji zeby nie brac.ze lepiej pyralgine.

a przeciez studiowalam pielegniarstwo...mielismy armakologię..ginekologię..nigdy..nic..zero///

Ostatnia edycja:
Anija11 - ty tez z tych czarnych dam??:) ja jakos nie potrafię w innych ciuchach chodzić :D próbowałam i nie potrafię. Czerwona sukienka i owszem , mam tez ciuchy w pasy czarno białe i szare - ale nic innego- jakos nie wiem, tak zostało :D

No weekend mam co robic... Dzis i jutro nocka ( ide ekstra do innej pracy) wiec teraz spalam zeby odpocząć pomiędzy pracami :)

reklama
Do góry