reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja yo chyba mam plamienia lekkie dzis takie jak mam zawsze przed miesiaczka wiec cudów sie jutro nie spodziewam pozatym termin mam w niedziele miesiączki wiec to tak zawsze 3 dni przed plamienia sa....

Tak bety nie robie:) bo z zycia dowiem sie szybciej heheh

reklama
Kasik36 narazie nie ma się z czego cieszyć przestały boleć.:confused: sama nie wiem co o tym myśleć. bolały i to chyba z tydzień a tu nagle trach i dziś spokój. wiec jutro pewnie .... a nie bede krakać.

reklama
Luize przykro mi... trzymaj się
Lalka nie jestem pewna ale chyba anabel87 podchodziła do aid... i jeszcze już dawno temu jedna dziewczyna (chyba Ala) i jej udało się za 5-tym razem
Ate mnie od samej stymulacji do ivf też bolały cycki, ale przy ivf to już są mega dawki leków i mega wysoki estradiol. Przy stymulacji do iui cycki nie bolały. Cycki mogą różnie boleć, mogą przestać przed samą betą, potem znowu zacząć, więc ten 'objaw' jest raczej niestały ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry