reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kaarola witaj! Moj m mial tylko 10% ruchawych plemnikow i do (3m-ce)iui bral profertil i po tiuningu sam lekarz byl zaskoczony wynikiem.
Pole udanego wypoczynku.
Yoanno prosze nie dolowac Ksieciunia bo sie zamknie w sobie i jeszcze zatesknisz za tymi zabawami. My dzis zaczynamy 7m-c. Polowkowe juz bylo. Coraz bardziej dokucza mi krzyz, ale dam rade.

Florcia to w prawie tym samym terminie testujemy:) (mnie tez gin kazal w 13,14 dniu po iui)
U mnie juz lepiej, w wiekszosci objawy ustapily i tym samym Wrocilam "do zywych".
Dziekuje za wsparcie!:)

małaMii, a co sie z Tobą działo po iui?:( chyba jakis wpis przegapiłam:( ja tez po iui (moja druga) miałam straszne rewelacje:/ kiedy testujesz?

Pole czekamy na relacje z safarii, już sobie wyobrażam te zdjęcia z większymi kiciusiami (czytaj tygryskami) ;-):-)

Yonna super, że Księciunio już grzeczny, kolki to udręka. Teraz już będzie z górki, zanim się obejrzysz a do szkoły pójdzie, no chyba, że od razu do wojska jak Kiciuś Pole :-D

kaarola witaj :-) Na moje oko wyniki kwalifikują się do IUI, to właśnie metoda dla tych co mają problemy z nasieniem. Przed IUI jest ono tuningowane i może zdziałać cuda a właściwie CUD :tak:

Ladybea ale ten czas leci, dopiero widać po Waszych ciążach i dzieciach a ja dalej w czarnej d.... ;-)

U nas leje i jest burza :szok:

Ostatnia edycja:
Witam od jakiegoś czasu Was po cichutku podczytuję i oczywiście kibicuję. W styczniu miałam pierwszą iui- w 4-tyg się nie utrzymała. W kwietniu miałam mieć drugą, mój lekarz źle wyznaczył mi termin owulacji ( na podstawie usg oczywiście) -2 dni później a potem stwierdził że nie ma jakiegoś płynu i życzy nam naturalnego powodzenia! Po ponad trzech latach starania, bez znalezienia przyczyny, jak wiemy powodzenie to ciut za mało. Dosłownie wbiłam się do innego lekarza, który przeprowadza iui o godzinie 23.00, przyjął mnie, wskazał możliwy powód nieutrzymania się ciąży, przeprowadził we właściwym czasie iui (25.04) i dzisiaj odebrałam moją betą - wskazującą początek ciąży. Tak więc z czarnej ponad trzyletniej dupy dziś płaczemy ze szczęścia i modlimy się by skarb z nami pozostał. Wszystkie wiem,y że mamy tyle miłości w serduchu, że w pewnym czasie zjawi się cud, którym go obdarujemy. Trzymam nadal za Was kciuki!!!

Demollka2 ojjjojjj az mi się ciepło na serduchu zrobiło ja tak jak większość z nas czeka na pozytywa bete. Wychodzi na to ze dobrze zrobilas ze zmienilas lekarza zobaczysz teraz kruszyna z toba zostanie ;) Powodzenia

reklama
Hej,
Kaarola, Demollka - witajcie:-)
Demollka - gratulacje i spokojnej ciąży :-D

Ja już po IUI. Obywda pęcherzyki ładnie pękły i teraz znowu czekamy...
Dziewczyny mam jeszcze do Was pytanie, bo to moja pierwsza IUI na cyklu stymulowanym. Od kiedy zaczynałyście brać lutkę po IUI? Lekarz powiedział, aby dziś wiąć jedną, a od jutra po dwie. Z Waszego doświadczenia kiedy najelpiej ją brać rano czy wieczorem? Zalecił mi również brać ją cały czas do bety, czy Wy też tak miałyście?

Do góry