Cześć Dziewczęta
Enni, kiedy będziesz miała wizytę? Mam nadzieję, że crio będziesz miała szybciutko
Blue, będę myślała o Tobie w piątek... &&&&&&&&&&&&&&&&
Ladybea, czytałam, że przygotowania postepuja - super :-) Jak się czujesz? Jesteś już po połówkowych?
Smerfeta, Kasik, Wy jeszcze macie kilka małych stopni do pokonania... Jak tak zaglądam na forum i czytam co u Was to momentami szlag mnie trafia, że ciągle coś... Ale nagroda będzie słodka, wierzę w to bardzo
MagdaM, super, że już w nowym domku i od nowa działacie. Myślę o Was Ciepło i trzymam kciuki &&&&&&
bziunia, bardzo mi przykro :-(
Queen, jak idą przygotowania do kwalifikacji do programu ivf?
Kasica, mam nadzieję, że znajdziecie sposób na podejście do ivf z dofinansowaniem i tą drogą osiągniecie swoje szczęście.
Pole, aaaahhhhh, jak ja Wam zazdroszczę... Niech Wam ten czas błogo płynie

Całusy dla Kiciucia, widziałam zdjęcia, jest boski, o ciuszkach nie wspomnę ;-)
Dziewczyny podchodzące do IUI - trzymam kciuki, czas na dobre wiadomości &&&&&&
A u nas super

Z kolkami pożegnaliśmy się już chyba ponad miesiąc temu

I nagle, z dnia na dzień, okazało się, że Syn mój, jak go nic nie boli jest bardzo sympatycznym chłopcem. Bardzo sympatycznym i towarzyskim - tak towarzyskim, że bez towarzystwa ani rusz

Dni spędzać pragnie na zabawach z mamą i już. Chwilka na macie czy w bujaczku jest ok, ale generalnie najfajniejsze są zabawy z mamą. Ma jedną ulubioną zabawkę, jedną ulubioną książeczkę i bardzo dużo do powiedzenia. Tłumaczyłam mu ostatnio, żeby trochę poszerzył zainteresowania, że Kiciuś raptem 3 tygodnie starszy i się nie ociąga... że ciotki z forum przez grzeczność nic nie powiedzą, ale swoje pomyślą... to stwierdził, że mam się wyluzować... Tak mi powiedział, o!
Info dla zainteresowanych: postaram się dziś wrzucić kilka nowych zdjęć Księciunia ;-)