reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dziewczyny widzę po humorach że nie udało sie w tym cyklu. Strasznie mi przykro. nie poddawajcie się, jesli wy sie po 1-2 IUI poddacie to ja już nie wiem co ja powinnam zrobić! my już do iui nie podchodzimy- spróbujemy ivf za jakiś czas a w tym cyklu naturalsiki bez stresu i napięcia:)

Tymonka- ty musisz nas tu częściej odwiedzać i dawać siły do walki!!!!!Ja Cię podziwiam za ten upór i opanowanie. Ja po prostu myślałam, że jak teraz lekarz już nam pomaga to się uda, niestety nie udało się. I tematem dziecko zaczynam się czuć coraz bardziej obco ....

sylha ja mysle podobnie ze mi sie nie nalezy... wiecie co :( babcia mnie dzis dobila bo stwierdzila ze 23 letnia dziewczyna to dziecko i ze ja nie jestem jeszcze na tyle rozwinieta w srodku... a moja kuzynka starsza o rok urodzila teraz w boze cialo i sie tak zachwyca ze az mi sie chce plakac :( bo ja to jestem zawsze na bocznym toze.. bo ona jest super a ja nie :( i mi sie nie nalezy ;:(

Ech- czyli ulubioną wnusią babci nie jesteś?!?!?To ją olej- ja np. moich teściów teraz też olewam niech robią co chcą- ona mi nonstop wciska nochala w każdy szczegół, ale jakoś to biorę na olewkę i byle do niedzieli!!!!!!
Tym co ona gada w ogóle się nie przejmuj- starzy ludzie tak mają niestety!!!!
Dla mnie naprawdę taki malutki różowiutki bobasek to marzenie najwyraźniej nie do spełnienia.

Dziewczyny. Przyszłam dziś do pracy i mówię do koleżanki, że dalej mnie brzuch boli na miesiączkę, a przecież wczoraj mi lekarka powiedziała, że dopiero za tydzień mi przyjdzie, bo mam za cienkie endometrium. A tu proszę dostałam @ :-):-):-)
Zaraz zadzwoniłam do mojego lekarza z Provity i jadę dziś na USG. Zapisali mnie dopiero na godzinę 22, jeszcze na dodatek po wszystkich pacjentkach. No ale czego się nie robi dla dzidziusia:) wytrzymam i to. Może jeszcze nic straconego. Oby tylko lekarz nie miał jakichkolwiek przeciwwskazań. Jak ja się cieszę na tą @

Coś mi suwaczek szwankuje:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja coś czuję, że ten mój też, bo mi nie odpisuje na maila- a raczej mu się to nie zdarzało (mam cichą nadzieję, że jakby co to przyjmie mnie jego kolega)

Do góry