reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
tak nanusia tchnęła nadzieję na watku na bardzo długo
och jak to zleciało:)
a gdzie rodzisz w Bydzi u Sztenca czy u was w Toruniu?

Jeszcze nie wiem:). Chciałabym u dr Sztenca, ale wiadomo,że to trochę drogi z Torunia, więc nei wiem czy zdążę;). Myślę jednak tak, jeśli wyjdzie w ostatniej chwili,że ma być cc to pojadę do Bydgoszczy, jeśli jednak sn to Toruń. I pewnie wypadnie Toruń

reklama
Nanusia82, dobrze że się odezwałaś, dodałaś mi otuchy:) Gratulacje i powodzenia!!!
Lindi77, a miałaś USG po IUI czy pękły pęcherzyki? Ja w tym cyklu miałam drugą IUI też mam 30 dniowe cykle i IUI miałam robioną w 13dc ale pęcherzyk miał ok. 25 mm więc nie wiem czy się uda czy nie był przerośnięty :( Za tydzień się okaże. Powodzenia wszystkim.

Jeszcze nie wiem:). Chciałabym u dr Sztenca, ale wiadomo,że to trochę drogi z Torunia, więc nei wiem czy zdążę;). Myślę jednak tak, jeśli wyjdzie w ostatniej chwili,że ma być cc to pojadę do Bydgoszczy, jeśli jednak sn to Toruń. I pewnie wypadnie Toruń
niech będzie po twojej myśli &&&
za szybki poród kochana:)

Witaj Lindi,
Napisz coś więecej o sobie gdzie się leczysz, co spowodowało, że przystąpiłaś IUI?
Ja mam cykle średnio 27-29 dni i miałam IUI w 13 dc, ale niestety nieudało się :-(.
Teraz biorę Clo i od nowa.
Ale jeżeli Tobie lekarz zrobił USG przed IUI- to na pewno wiedział, że to dobry moment!!!!! Poczekaj na @!!!
Nanusia- fajnie, że dodałaś nam otuchy!!!!

Sony - bidulko Tobie to chyba od tego wyczekiwania się poprzestawiało?!?!Ale głowa do góry- bo znaczy, że pęcherzyki masz :-). Doczekasz się zobaczysz, a jeżeli lekarz powiedział, że nie ma się czym przejmować- to znaczy, że masz wrzucić na luz!!!!!!

Witam dziewczyny,

Jak ja dzisiaj 3 godziny przespałam to cud....najpierw nie umiałam zasnąć, potem miałam koszmary, a o 4,30 przelazły burza- my oczywiście z powodu upału wszystkie okna pootwierane, no i koniec spania- nie wiem nie umiem- tak już teście na mnie działają!!!!

Sylha- ty to masz z tymi teściami;) To chyba prawda, ze od tego czekania wszystko mi się poprzestawiało, bo nigdy tak nie miałam. tyle już czekałam na tą pierwszą IUI i teraz takie coś. Tak to już jest. Zrobiłam już prawie wszystko, nawet zamroziłam nasienie, żeby nic nie przeszkodziło w tym cyklu, a tu taka niespodzianka. Pewnie jeszcze się okaże, że owulacji nie mam. No ale co nas nie zabije, to nas wzmocni...

witam
śniło mi się dzisiaj że się udało wam dziewczyny
sonu , sylha i błonka i tymonka urodziłyście dzidziusie a ja sobie adoptowałam- może to znak dla mnie

LOPOP-a ja ci się nie przyśniłam? :) Może to też dobry znak dla mnie :)
LINDI-ja w poprzednim cyklu też miałam IUI w 13dc ale mój pęcherzyk miał w tedy 22mm ja mam cykle nie regularne bo raz co 28 a raz nawet co 32 dni
Dziewczyny ja tak jak pisałam odpuszczam sobie na razie na jakiś czas spróbujemy kilka cykli naturalnie może się uda a jak nie to w tedy pomyślę może o in vitro i na pewno o zmianie lekarza.Pierwsze to będzie zmiana lekarza i zobaczymy co inny lekarz nam powie bo od tego to tylko usłyszałam 2 razy IUI a potem tylko in vitro:-(
Trzymam za was mocno kochane &&&&&&&&&& aby się wam udało.

reklama
Haha Lopop- kuzynce M po mojej inseminacji też się śniło, że urodziłam syna- i co? @ przylazła!!!!!
Sony ja w oczekiwianiu na pierwszą IUI, też się niecierpliwiłam i @ przylazła po 32dniach- tak to jeszcze nigdy nie miałam!!!!!Więc jednak psychika macza w tym wszystkim swoje paluchy.
Teraz znowu mój cykl miał zaledwie 27 dni..a kiedyś zawsze miałam jak w zegarku co 29 dni, raz na 6 cykli co 30.

Do góry