reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mnie właściwie dzisiaj też troszeczkę pobolewał, ala takie ściąganie w dole brzucha, ale to chyba na myśl o teściowej- a do niedzieli tylko kilka dni i 2 tygodnie z życia wycięte.....:rofl2:

reklama
He,he. Ja mam super teściową, życzę wam takich kobitek. Jak dobrze że przed nami długi weekend, oby pogoda była jakaś fajna. Z niecierpliwością czekam na @ i zaczynamy. Chce już mieć to za sobą i wyczekiwać. Buziaczki.

Hej to ja mieszkam już 6 lat z tesciami-też zyczę takich teściów-wiadomo , że zdarzaja sie jakieś scysje, ale gdyby było zle, to tyle bysmy razem nie mieszkali:-)
Do mnie @ powinna przyjść pod koniec sierpnia i wtedy będziemy działać i też wyczekiwać. Mam nadzieje, że będziemy podbudowane dobrymi wiadomościami od dziewczyn po sierpniowej IUI:-)

HMMmm- to tylko moja lubi do wszystkiego wcinać nochala i "pouczać" co jak zrobić?
A życie kobiety powinno się tylko koło kuchni kręcić, a jakiś urlop:szok: szkoda kasy!!!Lepiej do skarpety wcisnąć!!!Ostatnio jak dzwoniła akurat pojechałam do ginia po receptę na clo i M nic się przy tym nie robiąc powiedziała gdzie się udałam:no:
telefon chyba wrał u niej tego dnia i pół opolszczyzny było z powodu mojej wizyty na nogach:szok:!!!!Bo poco kobieta jedzie do ginekologa?!?!?Napewno jestem w ciąży!!!!
No to jak ja mam teraz spokojnie IUI przejść- z taką terrorystką:sorry2::wściekła/y::shocked2:

Ja mam super teściów, nie mieszkamy z nimi tylko z moimi rodzicami. Ale moi rodzice do niczego się nie wtrącają, zawsze służą radą jak trzeba. Nawet mój M radzi się mojej mamy w gotowaniu. Teściowie mieszkają na drugim końcu miasta, więc my ich przeważnie odwiedzamy przy okazji rodzinnych spotkań.

sylha to masz problematyczne zycie z taka mamą ;p no tak jak kobitka idzie do gina no to tylko ciaza nie? podejscie starszych osob ;p hehe a do IUI na luzie a mamie wytlumaczcie ze kobieta czasem chodzi skontrolowac co sie z z cialem dzieje...
a mnie dzis brzuch boli jak na okres.. ;/ tzn troche tylko to dobrze czy zle? czyli @ jednak przyjdzie? :( no tak.. przeciez to dopiero pierwsza IUI ;/

Wizyta teściowej to będzie jak atak marsjanów :-). M już jest przygotowany, że jak coś mi nie podlezie to ja nie mam zamiaru robić dalej głupiej miny...także może być gorąco.
A kiedy masz niby planowo masz dostać @?? Której Ci oczywiście nie życzę!!!!!Bo chyba za wcześnie na takie boleści?!?!?
Ja to tak 28-29- czyli koniec sierpnia.

reklama
Do góry